خسارت ۱۳۸ میلیارد تومانی بارش و طوفان به شبکه برق مازندران

خسارت ۱۳۸ میلیارد تومانی بارش و طوفان به شبکه برق مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از وارد شدن حدود ۱۳۸ میلیارد تومان خسارت به تأسیسات و شبکه توزیع برق استان در پی بارش شدید و سیل‌آسای باران و وزش طوفان خبر داد. ‎

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سیدکاظم حسینی کارنامی اظهار کرد: بارش کم‌سابقه باران و وزش باد شدید از صبح سه‌شنبه ۱۷ شهریورماه، در نقاط مختلف استان موجب طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر و سقوط درختان شد و در مجموع حدود ۱۳۸ میلیارد تومان خسارت به شبکه و تأسیسات توزیع برق مازندران وارد کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از بروز حوادث، نیروهای عملیاتی شرکت در نقاط مختلف استان حضور یافته و عملیات رفع آسیب‌های ایجادشده و بازگرداندن شبکه به وضعیت پایدار را آغاز کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران ادامه داد: در جریان این عملیات، ۷۸ دستگاه پست هوایی، ۳۳۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۵۸۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف اصلاح شد و ۷۵ پایه فشار متوسط و ۱۳۰ پایه فشار ضعیف نیز تعویض شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۹۳۰ مورد شاخه‌زنی و قطع درختان درگیر با شبکه و ۲۶۰ مورد تثبیت اشیای اضافی از شبکه انجام شد و ۱۸۰ اکیپ عملیاتی در نقاط مختلف استان برای رفع آثار حادثه به‌کارگیری شدند.

حسینی کارنامی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی گفت: هدف اصلی این اقدامات، بازگرداندن سریع شبکه به شرایط پایدار، کاهش مدت خاموشی‌ها و جلوگیری از استمرار آثار حوادث ناشی از شرایط جوی بود.

186 سایت تلفن همراه به مدار بازگشت

خبر دیگر اینکه مدیرکل فاوای مازندران از پایدار شدن شبکه ارتباطی استان و نرمال شدن ارتباطات در 18 منطقه باقیمانده خبر داد. ‎اسماعیل اعزی، با تشریح آخرین وضعیت شبکه ارتباطی پس از طوفان و بارش‌های اخیر، از پایداری شبکه و نرمال شدن ۱۸۶ سایت تلفن همراه خبر داد.

وی با اشاره به خسارات ناشی از بارش‌های سیل‌آسا و طوفان دو شب گذشته که موجب اختلالات مقطعی در زیرساخت‌های انرژی و ارتباطی برخی مناطق شده بود، گفت: با تلاش بی‌وقفه و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، وضعیت پایداری شبکه در اکثر نقاط استان حاصل شده است.

اعزی با قدردانی از صبر و شکیبایی مردم مازندران افزود: در ساعات گذشته با هم‌افزایی مجموعه شرکت‌های توزیع نیروی برق استان (ساری و غرب مازندران)، اداره‌کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال، مخابرات منطقه مازندران و اپراتورهای تلفن همراه، بالغ بر ۱۸۶ سایت ارتباطی که دچار اختلال شده بودند، احیا و به مدار خدمت‌رسانی بازگشتند.

مدیرکل ارتباطات استان مازندران با بیان اینکه تیم‌های فنی به‌صورت لحظه‌ای در حال رصد شبکه هستند، تصریح کرد: در حال حاضر تنها ۱۸ سایت تلفن همراه در مناطق مرکزی و شرق استان به دلیل تداوم قطعی برق در شبکه توزیع، غیرفعال هستند که عملیات بازیابی ارتباط آن‌ها با اولویت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، پس از رفع نقص شبکه برق توسط تیم‌های عملیاتی، در دستور کار قرار دارد.

اعزی با تأکید بر اینکه هیچ «منطقه صفر ارتباطی» در سطح استان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در مناطقی که به‌صورت مقطعی با کاهش کیفیت یا قطعی مواجه هستند، امکان استفاده از خدمات سایر اپراتورها فراهم است. تمام توان فنی و عملیاتی استان تا زمان پایداری کامل سایت‌های باقیمانده، به صورت آماده‌باش کامل در میدان حضور خواهند داشت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران تصریح کرد: مردم شریف استان می‌توانند در صورت پایداری شبکه برق در منطقه خود و استمرار قطعی ارتباطات، مراتب را جهت بررسی و پیگیری ویژه، از طریق شماره تلفن ۱۹۵ و یا سامانه اینترنتی ۱۹۵.cra.ir به ثبت برسانند.

کد مطلب 2272714

  • خسارت ۱۳۸ میلیارد تومانی بارش و طوفان به شبکه برق مازندران

    خسارت ۱۳۸ میلیارد تومانی بارش و طوفان به شبکه برق مازندران

  • جهش ایران به جمع ۷ کشور برتر نانوفناوری جهان/ نانو از تولید مقاله به تولید ثروت رسیده است

    جهش ایران به جمع ۷ کشور برتر نانوفناوری جهان/ نانو از تولید مقاله به تولید ثروت رسیده است

  • مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت واحد سمنان معارفه شد

    مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت واحد سمنان معارفه شد

  • نمایشگاه صنعت مسکن و ساختمان گیلان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد

    نمایشگاه صنعت مسکن و ساختمان گیلان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد

  • برآورد یک همتی خسارت سیل در ساری

    برآورد یک همتی خسارت سیل در ساری