حکم اعدام پسرعموی بشار اسد صادر شد+ عکس و جزئیات | جرم: قتل عمد و شکنجه غیرنظامیان

دادگاه کیفری سوریه امروز سه‌شنبه اعلام کرد که پسرعموی بشار اسد به اعدام محکوم شده است.

وسیم اسد

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از الجزیره، دادگاه کیفری سوریه در جلسه امروز خود، «وسیم اسد» پسر عموی رئیس جمهور سابق این کشور را به اتهام تشکیل گروه های مسلح و انجام عملیات قتل دست جمعی به اعدام محکوم کرد. این دادگاه وسیم اسد را در اتهام قتل عمد و شکنجه غیرنظامیان مجرم شناخت.

طبق این گزارش، ادله و شواهد موجود، برای دادگاه اثبات کرد که پسر عموی بشار اسد اقدام به تشکیل گروه های مسلح و حمایت مالی از آنها کرده و این گروه‌ها مرتکب کشتار غیرنظامیان شده‌اند.

در این دادگاه اعلام شد که در سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ وسیم اسد به همراه افرادی از لشکر چهارم اقدام به شکنجه و قتل غیرنظامیان بر اساس هویت دینی کرده است.

دادگاه کیفری سوریه اعلام کرد: وسیم اسد از رابطه خویشاوندی با بشار اسد استفاده کرده و به سمت غیرنظامیان تیراندازی کرده است. او در مقابل دریافت مبالغ مالی اقدام به تشکیل گروه های مسلح کرده و از آنها حمایت مالی و تسلیحاتی کرده است.

وسیم اسد پسر عموی بشار اسد خرداد ۱۴۰۴ توسط نیروهای مرتبط با دولت موقت سوریه بازداشت شده بود.

یک هفته پیش نیز دادگاه کیفری دمشق، «بشار اسد» رئیس جمهوری سابق سوریه را به اتهام قتل عمد و تحریک به انجام کشتار، به اعدام محکوم کرده بود.

این دادگاه، «ماهر اسد» برادر بشار اسد را به اتهام‌های مشابه و «عاطف نجیب» رئیس دستگاه امنیت سیاسی شهر درعا در زمان حکومت بشار اسد را به اتهام قتل عمد و شکنجه زندانیان به اعدام محکوم کرده است.

در همین حال، دادگاه کیفری دمشق حکم تعقیب بین‌المللی بشار و ماهر اسد را نیز صادر کرد.

مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت، عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز کردند و سرانجام پس از ۱۱ روز، یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج بشار اسد از کشور را اعلام کردند. در پی این تحولات، بشار اسد سوریه را به مقصد مسکو ترک کرد.

پیش از این دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرده بود که مسکو به‌طور کامل از اظهار نظر درباره مساله تحویل بشار اسد خودداری می‌کند. پسکوف در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره موضع کرملین نسبت به این موضوع گفت: «درباره موضوع اسد مطلقاً اظهار نظر نمی‌کنیم.»

کد خبر 1061606 منبع: ایرنا

  • ادعای مقام پاکستانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

  • خشم نتانیاهو از داماد ترامپ

  • اسرائیل می‌خواست هر وقت دلش خواست ایران را بمباران کند…

  • هواپیماهای جنگی آمریکا به پرواز درآمدند | حمله دوباره پهپادها به اربیل عراق | انفجار مهیب در سلیمانیه

  • رابطه با ایران باید بدون دخالت در امور داخلی و دولت با دولت باشد

  • چراغ سبز ترامپ به نتانیاهو؛ ترور و تجاوزگری ادامه یابد

  • فوری؛ حمله یمن به «آرامکو» عربستان + جزئیات

  • بازیگر سریال پایتخت؛ ببخشید سریالی که بازی کردم ارزش دیدن ندارد | ببینید

  • سود ۱۰۰ درصدی پلتفرم‌های نمایش خانگی/ اینفوگرافیک

  • کاهش قیمت سیب‌زمینی در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار

  • سپاه به ادعای جدید ترامپ واکنش نشان داد | سردار محبی: خیال‌پردازی ذهنی ترامپ کمکی به او در میدان نمی‌کند

  • بلایی که ایران بر سر ارتش آمریکا آورد | سفارش نجومی برای موشک

  • پزشکیان تصمیم گرفته‌ پرونده فیلترینگ را ببندد

  • ۹۰ روز آینده بسیار مهم است |‌ هشدار درباره بلوف جنگ زمینی آمریکا

  • جزئیات شنیدنی از غنایم ایران هنگام عملیات نجات خلبان آمریکایی

  • فوری؛ درخواست اردوغان از ترامپ درمورد ایران | جزئیات گفتگوی روسای جمهور ترکیه و آمریکا

  • آخرین انتقال بزرگ طارمی؛‌ بازگشت به ایتالیا یا ورزشگاه محبوب

  • اگر این پیام برایتان آمد، روی لینک کلیک نکنید | تله جدید کلاهبرداران

  • لحظه دیدنی آزادی خلبان شهید حسین لشگری + فیلم

  • واکنش تهران به ادعای حمله پهپادی به دفتر بارزانی

  • افشاگری بازیکن تیم ملی از پیشنهاد تبانی بازیکن مصر به ایران | گفت ما اشتباهی گل زدیم!

  • اصرار شدید تاتار به جذب یک بازیکن داخلی؛ پنجمین نامه پرسپولیس ارسال شد

  • می‌خواهم بیایم پرسپولیس؛‌ لژیونر مورد علاقه سرخ‌ها پاسخ داد

  • ترامپ: دنبال تمدید تفاهم با ایران نیستیم | گفتم اگر دوست دارید در مورد ایران کمک کنید؛ او گفت نه ممنون…