فرماندار شهرستان قشم از «حمله دشمن آمریکایی به یک شناور کانتینربر تجاری در محدوده آبهای نزدیک به جزیره هنگام و ساحل شیبدراز» خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح یکشنبه یک فروند کشتی کانتینربر تجاری در محدوده آبهای نزدیک جزیره هنگام و ساحل شیبدراز قشم مورد حمله قرار گرفت و پرتابه دشمن آمریکایی به آن اصابت کرد که در پی آن یک نفر از خدمه کشتی به شهادت رسید و چهار نفر دیگر مجروح شدند.
به روایت مهر، این حادثه حدود ساعت ۵ صبح یکشنبه رخ داده و کشتی مورد حمله یک شناور کانتینربر تجاری بوده است.
بر اساس اطلاعات دریافت شده از منابع رسمی در استانداری هرمزگان، این کشتی در زمان حمله ۱۰ خدمه داشته که در پی اصابت، جمشید رجبی به شهادت رسیده و چهار نفر دیگر از خدمه نیز مصدوم شدهاند.
حادثه در محدوده دریایی نزدیک جزیره هنگام و ساحل شیبدراز قشم رخ داده است و جزئیات بیشتر درباره نحوه حمله، وضعیت کشتی و شرایط مصدومان متعاقباً اعلام خواهد شد.
در این حال، فرماندار شهرستان قشم از هدف قرار گرفتن یک کشتی تجاری ایرانی در محدوده جزیره هنگام و ساحل شیبدراز قشم خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدند.
حسین امیر تیموری، اظهار کرد: یک کشتی تجاری حدود ساعت ۵ صبح امروز در محدوده جزیره هنگام و ساحل شیبدراز جزیره قشم مورد اصابت قرار گرفته است.
وی افزود: در این حادثه یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدهاند.
فرماندار شهرستان قشم، تأکید کرد: جزئیات بیشتر این حادثه متعاقباً اعلام خواهد شد.
۲۹۲۱۶
کد مطلب 2274217
-
عامل ترور شهید «کاکدرویشی» در پیرانشهر بازداشت شد/ اسلحه مورد استفاده در این ترور پیدا شد؟ + جزئیات
-
انتقاد ذوالنوری از نحوه پیگیری مذاکرات در شرایط جنگی/ اگر مسیر مقاومت و میدان را ادامه میدادیم و این آقایان آن را خراب نمیکردند آمریکا مهار میشد
-
روایت پزشکیان از دیدار با ولیعهد ابوظبی برای اولین بار بعد از جنگ؛ قرار شد گذشته را کنار بگذاریم و به آینده نگاه کنیم/ رئیس جمهور مصر ابراز نگرانی کرد
-
نماینده زن مجلس :در جنگ ۱۲ روزه؛ بیش از ۱۰۶۴ تن شهید شدند/ برخی خانوادهها حتی پیکر کامل عزیزانشان را پیدا نکردند
-
یادداشت مهدی فضائلی در خبرگزاری فارس علیه روحانی: چرا فقط بعضی جنگهای پیامبر را می بینید؟
-
میرلوحی: چه ایرادی دارد فرزندان مسئولان هم مانند جوانان دیگر مدتی بیکار باشند؟/ احمدینژاد ۷۵۰ میلیارد دلار نفت فروخت؛ همه این پول هدر رفت
-
روایت سردار فضلی از راز و نیاز آیت الله سید مجتبی خامنهای در جبهه؛ برای نماز و راز و نیاز، چادرهای پرت و دور را انتخاب میکردند