حجت‌الاسلام امیرخانی:ماموستا قادری شناسنامه وحدت و انسجام غرب کشور است

حجت‌الاسلام امیرخانی:ماموستا قادری شناسنامه وحدت و انسجام غرب کشور است

کرمانشاه – رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در دیدار با امام جمعه پاوه، از نقش اثرگذار ماموستا ملا قادر قادری در تقویت وحدت، انسجام اجتماعی و حفظ آرامش منطقه قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام امیرخانی، عصر سه‌شنبه در جریان سفر به شهرستان پاوه با حضور در دفتر امام جمعه این شهرستان با ماموستا ملا قادر قادری، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه پاوه، دیدار کرد و ظرفیت‌های علمای دینی در تقویت همبستگی اجتماعی را مورد تأکید قرار داد.

حجت‌الاسلام امیرخانی در این دیدار با اشاره به جایگاه اجتماعی و دینی ماموستا قادری اظهار کرد: ایشان شخصیتی فرهیخته و مورد اعتماد مردم است که حضور و سخنانش برای مردم، نیروهای انقلابی و مجموعه‌های خدمتگزار نظام مایه دلگرمی است.

وی با تأکید بر نقش امام جمعه پاوه در ایجاد همدلی و انسجام منطقه‌ای افزود: ماموستا قادری شناسنامه وحدت و انسجام در غرب کشور است و تلاش‌های وی در مسیر خدمت به مردم و حفظ همبستگی اجتماعی شایسته قدردانی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه اعتماد مسئولان به شخصیت‌های دینی و مردمی را نتیجه سال‌ها صداقت و همراهی با مردم دانست و تصریح کرد: گفتار و عملکرد ماموستا قادری در مسیر تقویت وحدت و سرمایه اجتماعی، جایگاه ویژه‌ای در میان مسئولان دارد.

حجت‌الاسلام امیرخانی با اشاره به ظرفیت علمی، معنوی و اجتماعی علمای دینی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی استان از همراهی و رهنمودهای شخصیت‌هایی همچون امام جمعه پاوه بهره می‌برد و تعامل با این ظرفیت‌ها می‌تواند به انجام دقیق‌تر و باکیفیت‌تر مسئولیت‌های قضایی و خدمت‌رسانی بهتر به مردم کمک کند.

وی همچنین از تلاش‌های رئیس دادگستری، دادستان و مجموعه قضایی شهرستان پاوه و نیز دادستان مرکز استان و اعضای شورای معاونان دادگستری کل استان قدردانی کرد و گفت: همدلی میان مسئولان و استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند منطقه، زمینه‌ساز پیشبرد بهتر امور و انجام وظایف قانونی با سرعت و دقت بیشتر است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تأکید کرد: تقویت ارتباط با علما و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دینی و اجتماعی برای افزایش اعتماد عمومی، از اولویت‌های دستگاه قضایی استان است و استمرار این تعاملات می‌تواند به خدمت‌رسانی مؤثرتر به مردم پاوه و دیگر مناطق استان منجر شود.

ماموستا ملا قادر قادری، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه پاوه نیز در این دیدار به تشریح ظرفیت‌های فرهنگی، دینی و اجتماعی منطقه پرداخت و با اشاره به جایگاه مساجد و روحانیت، بر ضرورت ارتباط مستمر با مردم و توجه به نیازهای اجتماعی تأکید کرد.

وی همچنین تعامل و هماهنگی میان مسئولان، علما و دستگاه‌های اجرایی و انتظامی را در مدیریت مسائل اجتماعی، پیشگیری از تنش‌ها و حفظ آرامش عمومی مؤثر دانست.

این دیدار با هدف گسترش تعامل میان دستگاه قضایی و علمای دینی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان پاوه برای تقویت انسجام و ارتقای خدمت‌رسانی به مردم انجام شد.

کد مطلب 6991968

  • ماموستا قادری: اختلافات خانوادگی با خیرخواهی اصلاح شود

  • امام جمعه پاوه: منافع ملی بر دوستی‌های سیاسی مقدم است

  • مردم عراق اجازه سلطه‌گری قدرت‌ها بر سرنوشتشان را ندهند

  • اختلاف مسلمانان زمینه سوءاستفاده اسرائیل را فراهم کرده است

  • حاج ماموستا قادری: کار فرهنگی به صبر و برنامه نیاز دارد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پوتین: مبادلات تجاری با ایران افزایش یافته است

  • صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان

  • تساوی استقلال برابر شباب الاهلی در نیمه اول

  • کتاب‌های نفیس و هنری همچنان جایگاه خود را در دنیای نشر حفظ کرده‌اند

  • شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۵۶۱ نفر رسید

  • حفظ زیستگاه‌های یوز ایرانی همچنان اولویت سازمان محیط زیست است

  • حمایت مالی از هنرمندان صنایع‌دستی

  • آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران

  • خطرات استفاده نادرست از سموم و مواد شیمیایی در منزل

  • تشکیل تیم رصد و پایش پدافند غیرعامل در استان ایلام

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از پنجشنبه؛ بارش برف و باران در راه است

  • شعرخوانی افشین علا بر مزار رهبر شهید

  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

  • تأکید بر سوخت‌رسانی به مسافران در طرح حذف کارت اضطراری بنزین

  • نشریه روس: ایران آماده انتقال جنگ به خاک آمریکا است

  • دستمزد ۱۴۰۵ بر اساس تورم شهریور بالاتر از ۷۷ میلیون تومان است

  • قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵

  • رگبار و رعدوبرق تا سه‌شنبه آینده در خوزستان پیش‌بینی می‌شود

  • پایان طلایی تیم ملی کشتی فرنگی ایران؛ سعید اسماعیلی قهرمان شد

  • واکنش اسبقیان به اعمال نظر وزیر ورزش در رای بازی تراکتور و ملوان

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه