جابجایی رایگان زائران اربعین با اتوبوس های شهرداری در صورت صدور مجوز

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به خدمات حمل‌ونقلی اربعین گفت: در صورت صدور مجوز، اتوبوس‌های شهرداری تهران در مسیر بازگشت، زائران اربعین را به‌صورت رایگان جابه‌جا خواهند کرد.

اقامیری در کربلا

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام سید محمدآقامیری در کربلا در خصوص بازدید از موکب‌ها گفت: طبق وظیفه برای پنجمین سال در مبادی مرزی وکربلا و نجف برای خدمت‌رسانی به زوارحضور داشتیم .

عضو شورای شهر ادامه داد: از مرز مهران به‌صورت زمینی وارد عراق شدیم و پس از آن از شهر نجف و مناطق مختلف بازدید کردیم.

وی با بیان‌اینکه از موکب حضرت زینب(س) نیز بازدید شد، گفت: حجم کار بالاست و کیفیت خدمات نیز در سطح مطلوبی قرار دارد. از طرفی 3 نفر از اعضای شورای شهر هم‌ موکب دارند و همچنین مرکز ارتباطات هم اقدامات خوبی انجام داده است. به گونه ای که خدمات شهری اقدامات خوبی انجام داده و کارگران داوطلب نیز نظافت را بر عهده دارند.

آقامیری اظهار کرد: برای اربعین ردیف بودجه در بخش فرهنگی پیش‌بینی شده است و سال گذشته بین ۵ تا ۱۰ همت بودجه در نظر گرفتیم.

وی به سیستم حمل‌ونقل هم اشاره کرد و گفت: شنبه و یکشنبه ۱۰۰ ون هم به‌صورت رایگان به زائران خدمات ارائه می‌کنند و جابه‌جایی نیز رایگان است.

عضو شورای شهر ادامه داد: اتوبوس‌ها نیز برای جابه‌جایی در محدوده مرز هستند و قابلیت تردد بین‌شهری ندارند اما احتمال دارد اتوبوس‌ها در مسیر برگشت در صورت داشتن مجوز رایگان زائران را جابه‌جا کنند.

آقامیری تاکید کرد: با شهرداری کربلا رایزنی کردیم در خصوص موضوع نظافت و رفت‌روب در ایام اربعبن شهرداری تهران با تعداد نیروی بیشتری ورود کند چرا که در این زمینه ضعف جدی وجود دارد.

کد خبر 1056888

  • خدمت‌رسانی از مرزهای ایران تا شهرهای زیارتی عراق | تمرکز بر شعار «یالثارات‌الحسین» در اربعین امسال

  • جزئیات مراسم بزرگ جاماندگان اربعین اعلام شد

  • جابجایی رایگان زائران اربعین با اتوبوس های شهرداری در صورت صدور مجوز

  • پاکستان به ائتلاف عربستان پیوست+ جزئیات

  • تصاویری از کیف ۶۲۰۰۰۰۰۰۰ تومانی خانم بازیگر در مراسم تشییع مرحوم اکبر عبدی!

  • خدا کند من اشتباه کنم و پرسپولیس با تارتار نتیجه بگیرد | افغانستان ۵سال دیگر در تهران ۵گل به ایران می‌زند!

  • استخدام ۱۸۰ هزار نیروی جدید در آموزش‌ و پرورش | تعیین مشوق برای استمرار خدمت معلمان

  • آخرین حرف مهدی ترابی در مورد بازگشت به پرسپولیس و پیراهن تراکتور

  • شروع کار ما با ترور میهمان عزیزمان همزمان شد… | آینده ایران را مردم ایران رقم خواهند زد

  • آخرین تغییرات در سهمیه‌بندی و نحوه سوخت‌گیری بنزین چگونه اعمال خواهد شد؟

  • درخواست بن سلمان از ترامپ درباره حمله گسترده به ایران | ادعای خبرنگار اسرائیلی

  • برنامه‌ریزی برای حمله زمینی به ایران آغاز شد | افشای پشت‌پرده تحرکات در اقلیم کردستان | حمایت کامل آمریکا از این گروه‌ها

  • ترامپ: ایرانی‌ها را تحسین می‌کنم | زیرساخت بزنند کدام زیرساخت‌های انرژی منطقه را می‌زنیم؟

  • ساکنان این کشورها برای ترک محل سکونت و تخلیه احتمالی آماده باشند | تشدید تنش‌ها در منطقه جدی است | زیرساخت در برابر زیرساخت

  • حادثه دلخراش دلیل غیبت بازیکن پرسپولیس | ماجرای قطع عضوی که اتفاق افتاد

  • فوری | بمب خبری تی تی ها؛فرهاد مجیدی در راه تراکتور

  • عکسی که از میز وزیر آمریکایی لو رفت | هاراگیری ترامپ در تنگه

  • غیرمنتظره؛ کاپیتان پرسپولیس سرمربی تیم لیگ برتری شد

  • ممکن است آمریکا یکطرفه از جنگ با ایران خارج شود!

  • تصمیم بزرگ تارتار؛ یک خروجی غیرمنتظره در پرسپولیس