تمام مدارس کشور به شبکه پرسرعت فیبر نوری متصل می شوند

تمام مدارس کشور به شبکه پرسرعت فیبر نوری متصل می شوند

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پیشرفت چشمگیر طرح اتصال مدارس به شبکه فیبر نوری خبر داد و اعلام کرد که روند اجرای این پروژه از برنامه زمان‌بندی خود نیز پیشی گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، وحید مختاری در نشست بررسی پروژه‌های ارتباطی در اتاق بازرگانی خرم آباد گفت : تاکنون بیش از ۱۰ هزار مدرسه در سراسر کشور به شبکه ارتباطی فیبر نوری متصل شده‌اند.

مختاری با اشاره به افزایش ظرفیت برنامه‌ریزی‌ها گفت: در سال گذشته حدود ۵ هزار مدرسه در برنامه اتصال قرار داشت که این رقم اکنون به ۶ هزار و ۵۰۰ مدرسه رسیده است. هدف نهایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اتصال تمام مدارس کشور به این شبکه پرسرعت است.

وی در ادامه تأکید کرد : اپراتورها موظف هستند در مناطقی که امکان ارایه خدمات فیبرنوری وجود دارد، بدون توجه به مرزبندی‌ها، با سرعت بالا نسبت به اتصال مدارس اقدام کنند. همچنین وی افزود که برای رقابت در مناطقی که چندین اپراتور حضور دارند، اولویت با اپراتوری است که سریع‌تر سرویس را برقرار کند و برای این منظور مشوق‌هایی نیز در نظر گرفته شده است.

مختاری در پایان بر نقش کلیدی وزارت آموزش و پرورش در تعیین اولویت‌ها تأکید کرد و گفت: مدارس دارای اولویت مانند مراکز برگزاری امتحانات نهایی، باید در صدر لیست اتصال به شبکه فیبر نوری قرار بگیرند.

48

کد مطلب 2284184

  • تمام مدارس کشور به شبکه پرسرعت فیبر نوری متصل می شوند

    تمام مدارس کشور به شبکه پرسرعت فیبر نوری متصل می شوند

  • استاندارد قزوین ۷ پروانه نشان حلال صادر کرد

    استاندارد قزوین ۷ پروانه نشان حلال صادر کرد

  • تکمیل عملیات فیبرنوری در ۱۹ شهر لرستان /  تلاش برای تسریع در سایر شهرها

    تکمیل عملیات فیبرنوری در ۱۹ شهر لرستان / تلاش برای تسریع در سایر شهرها

  • بررسی «تنهایی» کودکان «تک‌فرزند» در نخستین نشست تخصصی مستندهای «جشنواره «کودک»

    بررسی «تنهایی» کودکان «تک‌فرزند» در نخستین نشست تخصصی مستندهای «جشنواره «کودک»

  • هشدار صریح فرماندار رودسر؛ «مصوبات بحران برگشت‌پذیر نیست»/ منتظر سیلاب نمانید!

    هشدار صریح فرماندار رودسر؛ «مصوبات بحران برگشت‌پذیر نیست»/ منتظر سیلاب نمانید!

  • فرماندار صومعه‌سرا: اجازه نمی‌دهیم مخلان امنیت جولان بدهند؛ شهدا سرمایه اصلی آرامش کشورند

    فرماندار صومعه‌سرا: اجازه نمی‌دهیم مخلان امنیت جولان بدهند؛ شهدا سرمایه اصلی آرامش کشورند