تداوم هوای گرم در مازندران؛ کاهش نسبی دما از سه‌شنبه

تداوم هوای گرم در مازندران؛ کاهش نسبی دما از سه‌شنبه

کارشناس هواشناسی مازندران گفت: امروز هوای گرم در سراسر مازندران حاکم است و دمای بیشتر شهرهای ساحلی و جلگه‌ای به بیش از ۳۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، کارشناس هواشناسی از تداوم هوای گرم در سراسر استان خبر داد و گفت: امروز حداکثر دمای بیشتر شهرهای ساحلی و جلگه‌ای به بیش از ۳۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

مهدی فرجی افزود: با توجه به رطوبت هوا و تابش مستقیم خورشید، دمایی که شهروندان در فضای باز احساس می‌کنند از دمای ثبت‌شده بیشتر خواهد بود.

وی گفت: روز دوشنبه از شدت گرمای هوا تا حدودی کاسته می‌شود، اما هوای گرم همچنان در استان تداوم دارد.

کارشناس هواشناسی ادامه داد: از روز سه‌شنبه با افزایش ابر، کاهش بیشتر دما پیش‌بینی می‌شود و در دامنه‌های استان نیز احتمال وقوع بارش‌های پراکنده وجود دارد.

فرجی افزود: در سه روز پایانی هفته، آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری، گاهی همراه با افزایش ابر خواهد بود. وی درباره وضعیت دریا نیز گفت: دریای خزر امروز موج کوتاه دارد، اما از صبح دوشنبه به‌تدریج مواج می‌شود.

کد مطلب 2251651

  • طلاین
  • شورای مشورتی بانوان فعال اقتصادی در خراسان رضوی تشکیل می‌شود

    شورای مشورتی بانوان فعال اقتصادی در خراسان رضوی تشکیل می‌شود

  • بازدید سرمایه‌گذاران صنایع شیمیایی از ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

    بازدید سرمایه‌گذاران صنایع شیمیایی از ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

  • مهری جوادی سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی کرمان شد

    مهری جوادی سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی کرمان شد

  • تداوم هوای گرم در مازندران؛ کاهش نسبی دما از سه‌شنبه

    تداوم هوای گرم در مازندران؛ کاهش نسبی دما از سه‌شنبه

  • رئیس‌کل دادگستری استان سمنان: برنامه‌محوری در دستگاه قضایی باید به ارتقای کیفیت خدمات و رضایتمندی مردم منجر شود

    رئیس‌کل دادگستری استان سمنان: برنامه‌محوری در دستگاه قضایی باید به ارتقای کیفیت خدمات و رضایتمندی مردم منجر شود