قیمت خودرو امروز در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو همسو با عقبنشینی نرخ ارز در روز گذشته، عمدتاً روندی نزولی را تجربه کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز ۳۰ تیر ۱۴۰۵ از سوی بنگاههای معاملاتی اعلام شد. بازار خودرو همسو با عقبنشینی نرخ ارز در روز گذشته، عمدتاً روندی نزولی را تجربه کرد. تقویت احتمال ازسرگیری مذاکرات و کاهش نسبی انتظارات تورمی، فضای بازار را محتاطتر کرد و در نتیجه، بخش قابل توجهی از خودروها با افت قیمت همراه شدند.
- اعلام جزئیات فروش فوق العاده برخی محصولات سایپا + شرایط ثبت نام، قیمت و زمان تحویل
با این حال، روند بازار یکدست نبود و برخی خودروهای مونتاژی برخلاف جهت کلی بازار، افزایش قیمت را ثبت کردند؛ موضوعی که فعالان بازار آن را به تفاوت سطح عرضه، کشش تقاضا در برخی سگمنتها و شرایط خاص این محصولات نسبت میدهند.
در مجموع، تا زمانی که سیگنالهای سیاسی به نتیجه عملی نرسند و مسیر نرخ ارز تثبیت نشود، انتظار میرود بازار خودرو همچنان با نوسانات محدود و رفتار غیرهمسو در بخشهای مختلف همراه باشد.
قیمت خودروهای داخلی
تارا دستی V۱ نسبت به روز گذشته ۸۵ میلیون تومان ارزان شد و به شاخص معاملاتی یک میلیارد و ۹۷۵ میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، ریرا کاهش بهای ۸۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان خرید و فروش شود.
ساینا دوگانهسوز نسبت به روز گذشته ۴۵ میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۴۰۵ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، اطلس GL کاهش بهای ۳۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و با برچسب قیمتی یک میلیارد و ۴۰۵ میلیون تومان به بازار آزاد رسید.

قیمت خودروهای مونتاژی
اکستریم QX رشد بهای ۵۳۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله ۱۱ میلیارد تومان ایستاد. از طرف دیگر، اکستریم TX نسبت به روز گذشته ۲۱۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ هشت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مورد توجه فعالان بازار قرار گیرد.
کیامسی J۷ در مقایسه با روز گذشته ۱۵۰ میلیون تومان گران شد و به شاخص معاملاتی چهار میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، کیامسی ایگل کاهش بهای ۸۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و با نرخ ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.
رسپکت پرایم تیپ ۲ نسبت به روز معاملاتی پیشین ۱۴۰ میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) افت بهای ۶۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ ۶ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان در پلتفرمهای آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

منبع: تجارتنیوز
کد خبر 1054291
-
خبر مهم برای خریداران کوئیک و شاهین | زمان افزایش قیمت خودروهای سایپا مشخص شد؛ این مشتریان خودرو را با قیمت قبل تحویل می گیرند
-
اعلام جزئیات فروش فوق العاده برخی محصولات سایپا + شرایط ثبت نام، قیمت و زمان تحویل
-
نتیجه بررسی پرونده واگذاری ایرانخودرو به کروز چه شد؟
-
تارا، ری را، ساینا و اطلس تا ۸۵میلیون ارزان شد | بازار خودرو گوشبهفرمان دلار+ جدول قیمت ها
-
مسی ۱۰ بار دیگر قهرمان شود باز هم پدر من بهتر است | پدرم موجودی فضایی بود!
-
تهدید ژنرال عربستانی علیه ایران در گفتوگو با شبکه اسرائیلی | ایران نمیخواهد سقوط کند، مگر..
-
اگر افرادی در ایران کنترل نظام را به دست بگیرند، امکان گفتگو و توافق با آنها وجود دارد!
-
بنزین ۱۰۰۰۰ تومانی صحت دارد؟
-
زد و خورد شدید بازیکنان اسپانیا و آرژانتین در پایان فینال+ ویدئو
-
فوری؛ دستور تخلیه این شهر صادر شد؟ | توضیحات مهم فرماندار
-
از موریتانیا به صدا و سیما زنگ میزنند که این سریال پخش شود! | ۳ بازیگر ایرانی محبوب عربها
-
جنگ تمام عیار با حمله به تهران و تاسیسات هستهای آغاز می شود؟ | ترامپ در روزهای آینده تصمیم می گیرد
-
کابوس یانکی ها از راه رسید | ببینید
-
ترامپ توئیت مسیح علینژاد را بازنشر کرد!
-
شرط مهم مذاکره ایران با آمریکا اعلام شد
-
صحنهای باورنکردنی در دریا؛ نیروهای دریایی دو کشور با چوب و پارو به جان هم افتادند + ویدئو
-
گسترش جنگ؛ یک کشور دیگر محاصره شد | نفت ۱۵۰ دلاری در راه است؟
-
یاسر آسانی در آستانه سرخپوش شدن در ایران؛ رقم نجومی انتقال مشخص شد
-
بنزین ۱۰۰۰۰ تومانی صحت دارد؟
-
سبزی محبوبی که فشار خون و کلسترول را کنترل می کند
-
ترامپ: اشکالی ندارد که ایران موشک بالیستیک داشته باشد!