برخورد پژو پارس با تیر برق قربانی گرفت/ آمار جان باختگان

برخورد پژو پارس با تیر برق قربانی گرفت/ آمار جان باختگان

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب گفت: برخورد یک دستگاه خودروی پژو پارس با تیر برق و جدول در یکی خیابان های شهر، جان یک زن و یک دختربچه را گرفت و راننده خودرو نیز مصدوم شد.

به گزارش خبرآنلاین، سامان محمدی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: در پی اعلام برخورد شدید یک دستگاه خودروی پژو پارس با تیر برق و جداول بلوار زنده‌دل، نرسیده به میدان عاشورا و محبوس شدن سرنشینان، ۲ تیم عملیاتی آتش‌نشانی به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از حضور در محل و ارزیابی صحنه، با استفاده از تجهیزات تخصصی نجات، عملیات برش بدنه خودرو و رهاسازی سرنشینان محبوس را انجام دادند.

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب گفت: در این حادثه، یک زن و یک دختربچه به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند و راننده خودرو نیز پس از رهاسازی توسط نیروهای اورژانس، برای ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل شد.

وی از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئن، توجه کامل به مسیر و پرهیز از هرگونه بی‌احتیاطی، از وقوع حوادث تلخ رانندگی جلوگیری کنند.

حوادث ناشی از سرعت غیرمجاز، انحراف از مسیر و بی‌احتیاطی در رانندگی، از مهم‌ترین عوامل بروز تصادفات جاده‌ای و درون‌شهری در کشور به شمار می‌رود و مسوولان همواره بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای کاهش تلفات ناشی از این حوادث تاکید دارند.

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2251719

  • طلاین
  • کتاب «فرهنگ وکالت» منتشر شد؛ روایتی پژوهشی از نگاه مردم به نهاد وکالت

    کتاب «فرهنگ وکالت» منتشر شد؛ روایتی پژوهشی از نگاه مردم به نهاد وکالت

  • برخورد پژو پارس با تیر برق قربانی گرفت/ آمار جان باختگان

    برخورد پژو پارس با تیر برق قربانی گرفت/ آمار جان باختگان

  • چرا گرما در اروپا غافلگیرکننده است؟/ بیش از ۲۰۰۰ قربانی در دو ماه اخیر/ ایرانی‌ها با گرما سازگارترند؟

    چرا گرما در اروپا غافلگیرکننده است؟/ بیش از ۲۰۰۰ قربانی در دو ماه اخیر/ ایرانی‌ها با گرما سازگارترند؟

  • کشف جسد مرد ۷۰ ساله‌ در تهران/ ماجرا چیست؟

    کشف جسد مرد ۷۰ ساله‌ در تهران/ ماجرا چیست؟

  • وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و عتبات عالیات طی دو روز آینده

    وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و عتبات عالیات طی دو روز آینده

  • ادارات این استان فردا دوشنبه تعطیل شد

    ادارات این استان فردا دوشنبه تعطیل شد

  • جمع‌آوری نیمکت‌های خیابان ایرانشهر پس از پلمب کافه‌های سنایی؛ ماجرا چیست؟

    جمع‌آوری نیمکت‌های خیابان ایرانشهر پس از پلمب کافه‌های سنایی؛ ماجرا چیست؟

  • دارندگان اسناد تک‌برگ زردرنگ بخوانند؛ آیا باید سند خود را به سبزرنگ تبدیل کنند؟

    دارندگان اسناد تک‌برگ زردرنگ بخوانند؛ آیا باید سند خود را به سبزرنگ تبدیل کنند؟

  • سال تحصیلی آینده مجازی برگزار می شود؟/ پاسخ وزیر آموزش و پرورش

    سال تحصیلی آینده مجازی برگزار می شود؟/ پاسخ وزیر آموزش و پرورش