برخورد قاطع با متخلفین و سوداگران حوزه آرد و نان

برخورد قاطع با متخلفین و سوداگران حوزه آرد و نان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در جلسه شورای آرد و نان استان با اشاره به تخصیص بیش از ۵۰۰۰ درصدی یارانه آرد توسط دولت گفت: بالغ بر ۹۰ درصد از آرد مصرفی نانوانایی‌های استان مربوط به آرد نوع۲ یا همان آرد یارانه‌ای است، لذا انتظار می‌رود فرمانداران محترم و اتحادیه‌های نانوایان نسبت به صیانت از منابع عمومی جدیت و اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،حمید دهرویه با اشاره به اختلاف شدید نرخ آرد یارانه‌ای با قیمت تمام شده آرد تصریح کرد: دولت با وجود شرایط خاص کشور از هیچ تلاشی برای تامین یارانه آرد مورد نیاز نانوایی‌ها دریغ نکرده است تا قوت غالب مردم دچار مشکل نشود، بنابراین با متخلفین و سوداگران حوزه آرد و نان در استان با قاطعیت برخورد خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار سمنان با تاکید بر اینکه نظارت بر کیفیت پخت و عرضه نان در استان یکی از مطالبات اصلی شهروندان است، افزود: اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اتحادیه‌ نانوایان نسبت به ارائه آموزش‌های لازم در خصوص پخت کیفی نان اقدام نماید.

دهرویه خواستار نظارت بیش از پیش فرمانداران بر عملکرد نانوایی‌ها شد و گفت: فرمانداران به عنوان رؤسای شورای آرد و نان شهرستان‌ها، قاطعانه با تخلفات حوزه آرد و نان برخورد نموده و از تمام ظرفیت‌های قانونی از جمله پلمب و ابطال پروانه فعالیت برای ایجاد بازدارندگی لازم استفاده کنند.

بررسی موضوعات مرتبط با تراکنش‌های غیرواقعی در برخی نانوایی‌ها از دیگر محورهای جلسه شورای آرد و نان استان سمنان بود.

کد مطلب 2259471

  • طلایین
  • برخورد قاطع با متخلفین و سوداگران حوزه آرد و نان

    برخورد قاطع با متخلفین و سوداگران حوزه آرد و نان

  • باز هم تصادفات خونین روزهای تعطیل در آذربایجان‌غربی / محور ارومیه سلماس قربانی گرفت

    باز هم تصادفات خونین روزهای تعطیل در آذربایجان‌غربی / محور ارومیه سلماس قربانی گرفت

  • نشست مسئولان چهارمحال و بختیاری با معاون رئیس‌جمهور/ طرح‌های کلیدی استان شتاب می‌گیرد

    نشست مسئولان چهارمحال و بختیاری با معاون رئیس‌جمهور/ طرح‌های کلیدی استان شتاب می‌گیرد

  • حمایت از تولید و اشتغال، جهادی هم‌تراز با سایر عرصه‌های خدمت به کشور است

    حمایت از تولید و اشتغال، جهادی هم‌تراز با سایر عرصه‌های خدمت به کشور است

  • پیدا شدن پیکر جوان ۱۷ ساله پس از ۶ ساعت جست‌وجو در زاینده‌رود

    پیدا شدن پیکر جوان ۱۷ ساله پس از ۶ ساعت جست‌وجو در زاینده‌رود