بخشدار ارم: حمایت از ورزشکاران در اولویت است

بخشدار ارم: حمایت از ورزشکاران در اولویت است

بوشهر- بخشدار ارم گفت: حمایت از ورزشکاران و رشد استعدادهای ورزشی از برنامه‌های مهم بخشداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین جعفری صبح چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی با جمعی از ورزشکاران، مربیان و فعالان ورزشی با قدردانی از تلاش‌های ورزشکاران و فعالان ورزشی، ورزش را یکی از اولویت‌های توسعه بخش ارم دانست و بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی برای رفع موانع تأکید کرد.

وی گفت: ورزش فقط یک فعالیت تفریحی نیست؛ ابزاری برای سلامت، نشاط، کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرورش جوانان است. حمایت از ورزشکاران و فراهم کردن زمینه رشد استعدادهای ورزشی بخش ارم از برنامه‌های مهم بخشداری است و با همکاری اداره ورزش و جوانان و سایر نهادها، پیگیر رفع مشکلات و تقویت زیرساخت‌های ورزشی خواهیم بود.

بخشدار ارم افزود: بخش ارم ظرفیت‌های ورزشی قابل توجهی دارد و نباید این ظرفیت‌ها محدود به کمبود امکانات بماند. لازم است برنامه‌ای مدون برای ورزش بخش تدوین شود و ورزشکاران نیز در تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته باشند.

جعفری با اشاره به برگزاری چند جلسه در سال جاری باحضور پیشکسوتان و ورزشکاران گفت: این نشست‌ها با هدف شنیدن بی‌واسطه مشکلات ورزشکاران و تبدیل مطالبات به برنامه اجرایی ادامه خواهد یافت.

در این نشست که در محل بخشداری ارم برگزار شد، ورزشکاران حاضر به صورت صریح و بی‌واسطه مسائل و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

کمبود امکانات و تجهیزات ورزشی، وضعیت نامناسب برخی سالن‌ها و زمین‌های ورزشی، نبود زمین چمن استاندارد، هزینه‌های بالای اعزام به مسابقات استانی و کشوری، بیمه ورزشکاران، حمایت از تیم‌های محلی، توجه ویژه به ورزش بانوان و ورزش روستایی، آموزش و ساماندهی مربیان، استعدادیابی و جذب حامیان مالی از محورهای اصلی مطرح‌شده در این نشست بود.

همچنین ورزشکاران پیشنهادهایی برای ساماندهی مدیریت ورزش بخش ارم ارائه کردند. انتخاب گزینه‌های مدیریت ورزش بخش از سوی ورزشکاران یکی دیگر از مسائل مطرح‌شده بود. حاضران تأکید کردند مدیریت ورزش بخش باید با مشارکت خود ورزشکاران، شناخت ظرفیت‌های محلی و برنامه‌ریزی بلندمدت انتخاب و تقویت شود.

ورزشکاران حاضر با قدردانی از توجه بخشداری، خواستار تداوم جلسات، تشکیل کارگروه ورزش، حمایت مالی از تیم‌ها، تأمین تجهیزات، رایزنی برای استفاده از ظرفیت‌های استانی و کشوری، توجه به ورزش روستایی و بانوان شدند.

در پایان این نشست مقرر شد مصوبات و پیشنهادهای مطرح‌شده در قالب کارگروهی ویژه با حضور نمایندگان ورزشکاران بررسی شود و نتایج آن پس از جمع‌بندی به اطلاع ورزشکاران برسد. همچنین مقرر شد جلسات هم‌اندیشی به صورت دوره‌ای و با حضور دستگاه‌های مرتبط ادامه یابد.

کد مطلب 6977346

  • اعتبارات ورزشی کنگان به توسعه زیرساخت‌ها هدایت شود

  • جعفری: جشنواره «نقش موج» در بخش ارم برگزار می‌شود

  • فدراسیون هندبال از مدیران و مربیان ورزشی اصفهان در كمیته‌های خود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تایمز: آمریکا هنوز درگیر خسارت‌های مالی جنگ قبلی علیه ایران است

  • رسانه انگلیسی: اروپا نگران کاهش حمایت آمریکا از اوکراین است

  • نشست بین‌المللی «بررسی انتخابات ۲۰۲۶ اسرائیل» + فیلم کامل

  • کشتی‌گیر فارس بر سکوی سوم جهان ایستاد

  • ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور منتهی به تهران

  • ثبت‌نام ۶۱۳۰ کودک کار در مدارس؛ توزیع ۷ هزار بسته لوازم‌التحریر

  • بخشدار ارم: حمایت از ورزشکاران در اولویت است

  • ادعای روزنامه عبری: ترامپ از وعده‌های نتانیاهو عصبانی است

  • بارداری زیر سایه هزینه‌ها؛ بیمه چقدر از بار مادران کم می‌کند؟

  • اعلام تازه‌ترین نرخ‌های رسمی حواله ارز در مرکز مبادله ایران

  • آئین بزرگداشت زنده‌یاد «محمد کاسبی»

  • قتل خانوادگی در دهلران منجر به مرگ ۵ نفر شد

  • سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری منصوب شد

  • معرفی ۸ ماده خوراکی پاییزی مفید برای سلامت قلب

  • ادعای مقام آمریکایی: به حملات ایران در تنگه هرمز پاسخ می‌دهیم

  • اولین طلای کشتی فرنگی ایران ضرب شد؛ دو فرنگی‌کار برنزی شدند

  • احتمال برکناری وزیر جنگ آمریکا توسط ترامپ

  • لفاظی ترامپ درباره ایران؛ جنگ به زودی پایان می‌یابد

  • قاسمپور در محاصره ستاره‌ها؛از قهرمان المپیک تا مدعیان جوان وزن ۸۶

  • دیدار با خانواده شهید محمدعلی سعادت

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه