با این روش روزانه ۲۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی می‌شود

با این روش روزانه ۲۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی می‌شود

کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه برای کاهش مصرف بنزین نیازمند یاری هموطنان در کشور هستیم، گفت: اگر هر خانوار در کشور روزانه تنها یک لیتر مصرف بنزین خود را کاهش دهد، با در نظر گرفتن حدود ۲۰ میلیون خانوار، روزانه حدود ۲۰ میلیون لیتر از مصرف بنزین صرفه‌جویی می‌شود.

وی افزود: میانگین مصرف روزانه بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون حدود ۱۲۴ میلیون لیتر در روز بوده است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۲۸ میلیون لیتر در روز ثبت شده بود که نشان‌دهنده کاهش حدود ۳ درصدی مصرف بنزین است.

ویس کرمی تصریح کرد: افزایش استفاده از سوخت سی‌ان‌جی نیز یکی از ظرفیت‌های مهم و مؤثر در کاهش مصرف بنزین است.

وی تاکید کرد: هموطنان هنگام مراجعه به جایگاه‌ها تا حدامکان از کارت شخصی خود استفاده کنند و استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌ها را به حداقل برسانند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.