بازگشت قطعی به کلاس‌های حضوری؛ آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور

بازگشت قطعی به کلاس‌های حضوری؛ آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور

معاون آموزشی وزارت علوم، در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری رویکرد «آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور» را برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری رویکرد «آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور» را برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام کرد؛ رویکردی که در آن آموزش حضوری به جایگاه اصلی بازمی‌گردد و آموزش مجازی از یک راهکار اضطراری به ظرفیتی مکمل و هوشمند تبدیل می‌شود.

وی در پنل تخصصی این نشست که با محوریت بررسی رویدادهای نیم‌سال گذشته و برنامه‌ریزی برای بازگشایی دانشگاه‌ها در نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ برگزار شد، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره رهبر شهید و همه شهدای جنگ تحمیلی، به‌ویژه استادان و دانشجویان شهید با ارائه گزارشی جامع، ضمن تحلیل چالش‌های پیش‌رو، رویکرد «آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور» برای سال تحصیلی آتی را مطرح کرد.

معاون آموزشی وزارت علوم در ادامه به بررسی روند آموزش در نیم‌سال دوم سال تحصیلی گذشته پرداخت و اظهار داشت: این دوره با فراز و نشیب‌هایی همراه بود و عمده آموزش‌ها به‌صورت مجازی برگزار شد.

واحدی در ادامه با اشاره به آسیب‌شناسی آموزش مجازی در دوران جنگ، بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مشکلات زیرساختی، روانی و اجتماعی، کاهش مشارکت دانشجویان و کمبود تجهیزات را به‌عنوان موانع اصلی برشمرد.

معاون آموزشی وزارت علوم با استناد به شواهد بین‌المللی و ملی، نسبت به کاهش قابلیت اطمینان و اعتبار در آزمون‌های مجازی هشدار داد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به‌منظور مقابله با چالش‌های برگزاری آزمون حضوری در شرایط بحرانی، از اجرای موفق «آزمون توزیع‌شده» خبر داد و تصریح کرد: در این روش، دانشجویان می‌توانند در نزدیک‌ترین نقطه به محل زندگی خود (مراکز پیام نور) در آزمون بصورت حضوری شرکت کنند.

واحدی در ادامه، رویکرد اصلی «آموزش ترکیبی هوشمند و تاب‌آور» را برای سال تحصیلی جدید تشریح کرد و گفت: لایه پایه (هسته اصلی): آموزش کاملاً حضوری برای مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی است و لایه پشتیبان (ابزار تاب‌آوری): استفاده مجاز تا ۲۵٪ از آموزش مجازی برای انعطاف‌پذیری و کلاس‌های هوشمند ترکیبی است.

وی تأکید کرد: هدف از این رویکرد، حذف فناوری نیست، بلکه بازگرداندن «حضور فیزیکی» به جایگاه اصلی و تبدیل «مجازی» از یک جایگاه اضطراری به یک ظرفیت مکمل و هوشمند است.

واحدی در پایان سخنان خود، از جمله اقدامات ضروری برای سال تحصیلی جدید را تاکید بر آموزش حضوری، تأکید بر آزمون‌های مستمر و حضوری و استفاده از ظرفیت آزمون‌های توزیع‌شده، برنامه‌ریزی برای آموزش‌های ترکیبی واجرای دوره‌های توانمندسازی اساتید عنوان کرد.

کد مطلب 6945907 زهرا سیفی

  • اجرای آموزش ترکیبی در سال جدید تحصیلی/ بازنگری ظرفیت پذیرش دانشجو

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • آخرین وضعیت تنگه هرمز ؛ آزادی ۱۰ صیاد هرمزگانی از امارات

  • پزشکان و فروشندگان کالاهای گران‌قیمت در دام یک باند کلاهبرداری

  • رأی مثبت ۹۳ درصدی شورای شهر تهران به مصوبات شهرداری

  • پایان درگیری ۶ نفره با دستبند پلیس در فومن

  • سردار حاتمی: ۱۶۸ هزار نخ سیگار قاچاق در مرز بانه کشف شد

  • عطوان: نشست عمان به ۶ دلیل از شانس موفقیت بالایی برخوردار است

  • کشفیات پلیس مبارزه با موادمخدر استان البرز

  • اصلاح دلار، افسار طلا را کشید؛ سکه ۴.۸ میلیون تومان ارزان شد

  • اختفای تماشایی زهره پشت ماه در آسمان ایران

  • فرماندار رودبار: بهورزان خط مقدم نظام سلامت هستند

  • نبرد برای تاج آسیا و بلیت المپیک؛ والیبال ایران به دنبال تاریخ‌سازی

  • نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم؛ از افزایش کالابرگ تا مهار تورم

  • صعود تیم ملی بسکتبال به مرحله یک چهارم نهایی با غلبه بر اردن

  • بارش‌های اخیر شمال کشور ارتباطی با پدیده ال‌نینو و تورنادو نداشت

  • صید ۳ هزار میلیاردی کالای قاچاق در خلیج‌فارس؛ ۲۳ نفر دستگیر شدند

  • یادواره قائد شهید و یار رهبر انقلاب در گیلان

  • جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم

  • عراق: از نشست عمان درباره تنگه هرمز حمایت و در آن شرکت می کنیم

  • حضور سرمربی سابق پرسپولیس در اردوی آسیایی تراکتور

  • برهنگی و سکوت نهادهای فرهنگی؛ مطالبه‌ خانواده شهدا از مسئولان چیست؟

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵

  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه