اوجانی: توسعه بازار صنایع‌دستی در کشورهای همسایه در اولویت است

اوجانی: توسعه بازار صنایع‌دستی در کشورهای همسایه در اولویت است

مدیرکل تجاری‌سازی صنایع‌دستی از برنامه‌ریزی برای توسعه صادرات صنایع‌دستی به کشورهای همسایه خبر داد.

فرزاد اوجانی، مدیرکل تجاری‌سازی صنایع‌دستی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهربا اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای حضور صنایع‌دستی ایران در بازارهای بین‌المللی گفت: تلاش می‌کنیم در نمایشگاه‌های بین‌المللی کشورهای هدف حضور پیدا کنیم و زمینه بازاریابی محصولات هنرمندان ایرانی را فراهم کنیم.

وی افزود: حدود ۴۰ هفته است که هنرمندان استان ایلام به صورت هفتگی و در روزهای جمعه به استان‌های نزدیک سفر می‌کنند و محصولات خود را عرضه و به فروش می‌رسانند و در همان روز به استان بازمی‌گردند.

مدیرکل تجاری‌سازی صنایع‌دستی ادامه داد: تلاش می‌کنیم در ۶ ماهه نخست سال، با توجه به شرایط موجود، در استان‌های مرزی و کشورهای دارای مرز زمینی مشترک از جمله ترکیه و پاکستان، شرایط حضور شرکت‌ها و حتی تولیدکنندگان صنایع‌دستی را برای بازاریابی بین‌المللی فراهم کنیم.

اوجانی گفت: در نیمه دوم سال، در صورت فراهم شدن شرایط مطلوب‌تر از نظر پرواز، ارز و امکان ارسال کالا، تمرکز خود را بیشتر بر کشورهای هدف صادراتی خواهیم گذاشت.

وی یکی دیگر از برنامه‌های این حوزه را اعزام هیئت‌های تجاری عنوان کرد و افزود: با کمک اتاق‌های بازرگانی استان‌ها، ادارات کل استانی در حال برگزاری جلسات با رؤسای اتاق‌های بازرگانی هستند تا در سال جاری زمینه اعزام هیئت‌های تجاری برای بازاریابی صنایع‌دستی فراهم شود.

تحریم‌ها حضور صنایع‌دستی ایران در پلتفرم‌های جهانی را دشوار کرده است

اوجانی در پاسخ به پرسشی درباره سهم صنایع‌دستی ایران از بازارهای جهانی اظهار کرد: برای حضور مؤثر در بازارهای بین‌المللی به زیرساخت و ساختار مناسب نیاز داریم. با توجه به شرایط تحریمی، حضور مستقیم با هویت ایرانی در پلتفرم‌های بین‌المللی مانند آمازون با دشواری‌هایی همراه است.

وی افزود: در کنار این موضوع، به دنبال استفاده از ظرفیت شرکت‌های ایرانی و بخش خصوصی هستیم. اخیراً جلسه‌ای با شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور برگزار کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت این شورا برای توسعه بازار صنایع‌دستی در خارج از کشور استفاده کنیم.

مدیرکل تجاری‌سازی صنایع‌دستی ادامه داد: شرکت‌هایی که در کشورهای هدف فعالیت دارند می‌توانند به عنوان بازوی صنایع‌دستی ایران در بازارهای بین‌المللی عمل کنند و با اتصال تولیدکنندگان ایرانی به این شرکت‌ها، زمینه حضور محصولات صنایع‌دستی در بازارهای جهانی و ارتباط با شرکت‌های مطرح فراهم شود.

کد مطلب 6933873 محدثه رمضانعلی

  • ۵ شهرک تخصصی کشاورزی در همدان ساخته می‌شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • یک دهه بلاتکلیفی؛ رانش زمین در تلخاب همچنان جان مردم را تهدید می کند

  • چرا شاعرها به معلم تبدیل نمی‌شوند؟؛ تولید اثر کارگاهی منحصربه‌فرد است!

  • کهگیلویه و بویراحمد در محاصره سگ‌های ولگرد و پسماند؛ وقت ساماندهی رسید

  • اعلام سیاست دارویی وزارت بهداشت+ فیلم

  • آیت الله میرباقری درگذشت ۳ فعال فرهنگی و هنری شاهرودی را تسلیت گفت

  • اعلام نحوه ثبت نام کمک هزینه ازدواج تأمین‌اجتماعی

  • صفحه اول روزنامه‌های کرمانشاه دوشنبه شانزدهم شهریور ماه

  • اذعان رسانه آمریکایی به نقش پنتاگون در بمباران یک عروسی در ایران

  • نماینده صهیونیست: برکناری نتانیاهو برای اسرائیل حیاتی است

  • سوغات اختصاصی کرج به زودی رونمایی می‌شود

  • نزاع دو راننده در شیراز جان زن میانجی را گرفت

  • جانشین حردانی در استقلال ۹۰ دقیقه هم دوام نیاورد!

  • عقب نشینی به سبک ترامپ

  • معاون وزیر نفت: قیمت بنزین برای ۸۵ درصد مردم تغییری نمی‌کند

  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت

  • قربانی: مخالف حضور گودرزی و خلیفه در استقلال هستم؛ از نتیجه راضی‌ام

  • رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند

  • برنامه خاموشی‌های برق شانزدهم شهریورماه در لرستان

  • شهادت دو پاسدار امنیت در منطقه کورین زاهدان

  • مشکلی که پیروزی را از استقلال گرفت؛ بیزاتی: خودمان هم خوشحال نیستیم

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه