امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسید

امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسید

معاون بهداشت وزیربهداشت گفت: سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسیده است.

به گزارش خبرآنلاین ،علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت، در مراسم روزجهانی جمعیت به اشاره به اینکه جمعیت از اولویتهای اصلی وزارت بهداشت است، ابراز کرد: باید کاری کنیم که جوانان یا امید و اشتیاق ازدواج کنند و شغل داشته و به سمت فرزند آوری بروند.

فارس در خبری نوشت:وی با اشاره به تغییر ساختار جمعیتی، ادامه داد: سالمندی باید مورد توجه قرار گیرد و تا ۲۵ سال اینده جمعیت سالمند ما به ۲۸ میلیون نفر می‌رسد یعنی از هر ۳ نفر یک نفر.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به موضوع میل به فرزند آوری در جوانان، گفت: جوانان میل به فرزند اوری دارند اما سیاستگذاران نبایدعدم فرزند اوری را به مردم نسبت دهند و با ترس و اجبار و چوب و چماق جمعیت زیاد نمی‌شود.

رئیسی امید، اعتماد و اطمینان و ارائه تسهیلات را از جمله راهکارهای تشویقی برای جوانان برای فرزند اوری عنوان کرد و افزود: در دنیا هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مبادا کاری کنیم که زنان بین شغل و فرزند اوری و نیز ازدواج و شغل یکی را انتخاب کنند و بلکه باید تسهیلات و حمایت‌های مختلف از زنان صورت گیرد.

وی تاکید کرد: وطیفه حکمرانی این است که تسهیلات لازم مانند شغل و تحصیل را برای زنان ارایه کند و ازدواج و فرزند اوری نیز خورد توجه زنان قرار گیرد.

رییسی تصریح کرد: اگر جمعیت کشور را نیز زیاد کنیم سالمندی اجتناب ناپذیر است چراکه امید به زندگی به ۸۰ سال رسیده در حالی که در سال ۱۳۵۷.۵۵ سال بوده است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش جمعیت تنها بر عهده وزارت بهداشت نیست، متذکر شد: آینده جمعیت ایران با ترس ساخته نمی‌شود بلکه با علم و برنامه ریزی ساخته می‌شود.

او با هشدار به وضعیت بسیار نامطلوب جمعیتی ژاپن، گفت: جمعیت جهان ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر و سهم جوانان از این اعداد ۱۵ درصد است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد: روند جمعیتی جهان نزولی است و میزان ناباروری در ایران از میانگین اروپا کمتر شده و به ۱.۳۴ رسیده است.

رییسی افزود: در نظرسنجی در ۷۳ کشور جهان صورت گرفته که بیش از دوسوم جوانان گفتند ازدواج مهمترین ارمان زندگی است و ۸۰ درصد گفته‌اند فرزند اوری و دو فرزند داشتن را تمایل دارند و ۹۰ درصد امنیت اقتصادی و سلامت را اولویت دانستند.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2261129

  • طلایین
  • آلودگی نفتی به خانه لاک‌پشت‌ها و جنگل‌های حرا رسید/ نفوذ نفت تا عمق ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتری بستر/ آلوده شدن ۳.۲ هکتار از سواحل این جزیره زیبا

    آلودگی نفتی به خانه لاک‌پشت‌ها و جنگل‌های حرا رسید/ نفوذ نفت تا عمق ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتری بستر/ آلوده شدن ۳.۲ هکتار از سواحل این جزیره زیبا

  • امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسید

    امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال رسید

  • جزئیات جدید پذیرش دانشگاه فرهنگیان

    جزئیات جدید پذیرش دانشگاه فرهنگیان

  • هواشناسی تهران هشدار صادر کرد

    هواشناسی تهران هشدار صادر کرد

  • «حبس برای همکاری علمی با دانشگاه‌های خارجی»؛ مجلس بالاخره توضیح داد

    «حبس برای همکاری علمی با دانشگاه‌های خارجی»؛ مجلس بالاخره توضیح داد

  • راز قتل یک زن جوان پس از ۷ سال فاش شد

    راز قتل یک زن جوان پس از ۷ سال فاش شد

  • ادارات این استان برای دوشنبه ۲۶ مرداد تعطیل شدند

    ادارات این استان برای دوشنبه ۲۶ مرداد تعطیل شدند

  • چرا همه مسافران راهی شمال و سرعین می ‌شوند؟/ مشکل سفر در ایران کجاست؟/ سفر با خستگی شروع می‌شود و با خستگی تمام

    چرا همه مسافران راهی شمال و سرعین می ‌شوند؟/ مشکل سفر در ایران کجاست؟/ سفر با خستگی شروع می‌شود و با خستگی تمام