امام جمعه دلگان خواستار نظارت جدی بر کیفیت نان و عملکرد نانوایی‌ها شد

امام جمعه دلگان خواستار نظارت جدی بر کیفیت نان و عملکرد نانوایی‌ها شد

دلگان – امام جمعه دلگان با تأکید بر ضرورت نظارت بر کیفیت نان، خواستار پیگیری تخلفات احتمالی نانوایی‌ها و بهبود خدمات‌رسانی به مردم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید بامری، در خطبه های نماز جمعه دلگان، با تأکید بر ضرورت نظارت مستمر بر کیفیت نان و نحوه فعالیت نانوایی‌ها، خواستار پیگیری تخلفات احتمالی و بهبود خدمات‌رسانی به مردم شد.

امام جمعه دلگان با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س)، یکی از درس‌های مکتب فاطمی را مواجهه آگاهانه با دشواری‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای پیشرفت دانست و اظهار کرد: شرایط دشوار نباید مانع تلاش برای بهبود وضعیت جامعه شود، بلکه باید با واقع‌بینی، برنامه‌ریزی و تقویت توانمندی‌های داخلی، زمینه عبور از مشکلات را فراهم کرد.

وی با اشاره به فرازی از خطبه فدکیه درباره جایگاه جهاد در عزت اسلام، بر اهمیت خودباوری، تلاش علمی و تقویت توان دفاعی و اقتصادی تأکید کرد.

تأکید بر رعایت حرمت ایام فاطمیه

خطیب جمعه دلگان همچنین با اشاره به ایام عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س)، از خانواده‌ها خواست زمان برگزاری جشن‌ها و مراسم عروسی را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که با روزهای سوگواری تداخل نداشته باشد و حرمت این ایام حفظ شود.

حجت‌الاسلام بامری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سالروز افشاگری تاریخی امام خمینی (ره) علیه قانون کاپیتولاسیون، این رویداد را یادآور اهمیت استقلال قضایی و حفظ حاکمیت ملی دانست.

وی با بیان اینکه کاپیتولاسیون به مستشاران آمریکایی در ایران مصونیت قضایی اعطا می‌کرد، اظهار کرد: حفظ استقلال کشور مستلزم صیانت از منافع ملی و رعایت عزت و کرامت مردم در تعاملات خارجی است.

امام جمعه دلگان تقویت تولید داخلی، توسعه علمی، حمایت از اقتصاد بومی و توجه به عدالت اجتماعی را از عوامل مؤثر در پیشرفت پایدار عنوان کرد و بر ضرورت انتقال دقیق رویدادهای تاریخی به نسل جوان تأکید داشت.

حجت‌الاسلام بامری با اشاره به نقش برنامه‌ریزی و تلاش مستمر در موفقیت‌های ورزشی، اظهار کرد: حضور موفق ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی، ظرفیت جوانان کشور را برای دستیابی به جایگاه‌های برتر نشان می‌دهد.

مطالبه نظارت بر کیفیت نان در دلگان

امام جمعه دلگان در بخش دیگری از سخنان خود، کیفیت نان و نحوه فعالیت نانوایی‌ها را از موضوعات مرتبط با معیشت روزمره مردم دانست و خواستار رسیدگی جدی به مشکلات این حوزه شد.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و دستگاه‌های نظارتی، بر ضرورت نظارت مستمر بر کیفیت پخت، نحوه عرضه نان و رعایت ضوابط فعالیت نانوایی‌ها تأکید کرد.

حجت‌الاسلام بامری افزود: نان یکی از اقلام اصلی سبد غذایی خانوارهاست و رسیدگی به مشکلات مربوط به کیفیت و عرضه آن باید با هماهنگی دستگاه‌های مسئول دنبال شود.

وی تأکید کرد: نظارت مؤثر بر نانوایی‌ها و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی باید به بهبود کیفیت نان و دسترسی آسان‌تر مردم به این کالای اساسی منجر شود.

کد مطلب 6987201

  • امام جمعه نیمروز: استاندار برای تأمین امنیت مردم تدبیر جدی‌تری بیندیشد

  • کشف ۱۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان

  • کشت پاییزه در ۱۲۸ هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان آغاز شد

  • شب خاطره «احمد اعرابی»؛ رزمنده مجاهد و گمنام ایرانی

  • برشی از مجاهدت حافظان مرزهای آبی کشور در جنوب سیستان و بلوچستان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مطهری‌اصل: اصلاح قوانین تعزیری به کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند

  • آغاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن در روستاهای منتخب دنا از دوم آبان‌ماه

  • تولیت آستان قدس رضوی: ارتباط با خدا را در مسیر علم و پیشرفت حفظ کنید

  • سیاه‌پوشی گنبد مطهر رضوی در سوگ حضرت فاطمه زهرا(س)

  • حضور مردم در میدان نقشه دشمن برای نفوذ را ناکام گذاشت

  • امام جمعه کازرون:پاسخ نیروهای مسلح به دشمن کوبنده‌تر ازگذشته خواهد بود

  • امام جمعه قشم: مشکلات معیشتی مردم باید با جدیت پیگیری شود

  • تثبیت جایگاه ششم برای کاروان ایران؛ با ۲۶ طلا به خط پایان رسیدیم

  • امام جمعه زاهدان: مقابله با فساد را به بعد از جنگ موکول نکنید

  • ماموستا قضایی: علم نافع باید در خدمت جامعه و سعادت انسان باشد

  • عموزاد تنها ایرانی صدرنشین؛ یزدانی بدون جایگاه در سیدبندی

  • دو عامل باعث موفقیت استقلال است؛ فرعباسی باید اشتباهات را کمتر کند

  • هواشناسی ایران اول آبان ۱۴۰۵؛ آغاز بارش در ۱۸ استان

  • هدایتی در آستانه طلای جهان؛ ساروی و اسماعیلی به دنبال تکرار قهرمانی

  • برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر فوتبال + جدول

  • داداشی: سامانه بارشی دوشنبه وارد خراسان شمالی می‌شود

  • عملیات برداشت کنجد در اراضی کشاورزی اهواز آغاز شد

  • رای پرونده آسانی و بازی ملوان و تراکتور به زودی اعلام می‌شود

  • کوثری: محاصره ایران را از مسیرهای حقوقی پیگیری کنیم

  • طلا در مسیر ثبت بیشترین افت هفتگی طی چهار ماه گذشته

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه