اسلام‌آباد: رایزنی‌های دیپلماتیک درباره منطقه و تنگه هرمز ادامه دارد

اسلام‌آباد: رایزنی‌های دیپلماتیک درباره منطقه و تنگه هرمز ادامه دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد که اسلام‌ آباد همچنان در حال رایزنی با دیگر کشورها درباره بحران منطقه و وضعیت تنگه هرمز است.

به گزارش خبرآنلاین، طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز پنجشنبه اعلام کرد: همچنان با دیگر کشورها درباره بحران منطقه و وضعیت تنگه هرمز در حال رایزنی هستیم.

به روایت ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود: تلاش‌های دیپلماتیک ما برای دستیابی به راه‌حلی جامع و پایدار درباره تنگه هرمز همچنان ادامه دارد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین تصریح کرد: ما از تلاش‌های سلطنت عمان برای کاهش تنش‌ها و دستیابی به ثبات در منطقه قدردانی می‌کنیم.

وزارت امور خارجه پاکستان همچنین اعلام کرد شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان بین روزهای ششم و هشتم این ماه میلادی (اوت) به همراه رئیس ستاد کل و وزیر امور خارجه پاکستان به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

315

کد مطلب 2256790

  • طلاین
  • دیدار و گفتگوی السیسی و ال خلیفه درباره تنگه هرمز و جنگ

    دیدار و گفتگوی السیسی و ال خلیفه درباره تنگه هرمز و جنگ

  • اسلام‌آباد: رایزنی‌های دیپلماتیک درباره منطقه و تنگه هرمز ادامه دارد

    اسلام‌آباد: رایزنی‌های دیپلماتیک درباره منطقه و تنگه هرمز ادامه دارد

  • در دیدار الزیدی و بارزانی چه گذشت؟

    در دیدار الزیدی و بارزانی چه گذشت؟

  • رویترز پشت پرده توقف جنگ را افشا کرد: تهران به کشورهای خلیج فارس هشدار داد که اگر آمریکا حمله کند....

    رویترز پشت پرده توقف جنگ را افشا کرد: تهران به کشورهای خلیج فارس هشدار داد که اگر آمریکا حمله کند….

  • ادعای ترامپ: «جمهوری اسلامی دوست‌داشتنی را حسابی می‌کوبیم»؛ برای بزرگ‌ترین حمله آماده بودیم/ غنائم از آنِ فاتح است، درست است؟

    ادعای ترامپ: «جمهوری اسلامی دوست‌داشتنی را حسابی می‌کوبیم»؛ برای بزرگ‌ترین حمله آماده بودیم/ غنائم از آنِ فاتح است، درست است؟

  • حسین شریعتمداری به مذاکرات ایران و عمان بر سر تردد در تنگه هرمز حمله کرد: دارید تنگه را برای امریکا باز می کنید

    حسین شریعتمداری به مذاکرات ایران و عمان بر سر تردد در تنگه هرمز حمله کرد: دارید تنگه را برای امریکا باز می کنید

  • ادعای ونس: به دنبال پایان موفقیت‌آمیز مناقشه ایران هستیم/جناح‌های رقیب در داخل ایران، این کشور را به جهات مختلف می‌کشند

    ادعای ونس: به دنبال پایان موفقیت‌آمیز مناقشه ایران هستیم/جناح‌های رقیب در داخل ایران، این کشور را به جهات مختلف می‌کشند

  • ادعای ترامپ: «جمهوری اسلامی دوست‌داشتنی را حسابی می‌کوبیم»؛ برای بزرگ‌ترین حمله آماده بودیم/ غنائم از آنِ فاتح است، درست است؟

    ادعای ترامپ: «جمهوری اسلامی دوست‌داشتنی را حسابی می‌کوبیم»؛ برای بزرگ‌ترین حمله آماده بودیم/ غنائم از آنِ فاتح است، درست است؟

  • ترامپ از گزارش سی‌ان‌ان عصبانی شد؛ همه آن‌ها را در حبس طولانی مدت می‌اندازم

    ترامپ از گزارش سی‌ان‌ان عصبانی شد؛ همه آن‌ها را در حبس طولانی مدت می‌اندازم

  • واشنگتن پست افشا کرد: دعوای لفظی هگست و ترامپ بر سر جنگ ایران/ عملیات «خشم حماسی» با زرادخانه‌ای که از قبل خالی شده بود/ هگست می‌ماند یا می‌رود؟

    واشنگتن پست افشا کرد: دعوای لفظی هگست و ترامپ بر سر جنگ ایران/ عملیات «خشم حماسی» با زرادخانه‌ای که از قبل خالی شده بود/ هگست می‌ماند یا می‌رود؟