ارتش یمن: ناوچه و شناورهای نظامی سعودی در سواحل المخا را هدف قرار دادیم

ارتش یمن: ناوچه و شناورهای نظامی سعودی در سواحل المخا را هدف قرار دادیم

نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: یک ناوچه نظامی دشمن سعودی و چهار شناور نظامی همراه آن را در دریای سرخ در سواحل المخا هدف قرار دادیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: به لطف خدا، نیروهای مسلح یمن با موفقیت یک ناوچه نظامی دشمن سعودی و چهار قایق نظامی همراه آن را در دریای سرخ در سواحل المخا با تعدادی موشک بالستیک هدف قرار دادند. این حمله دقیق و مستقیم بود و منجر به انهدام کامل کشتی و غرق شدن چندین کشتی شد، در حالی که کشتی‌های باقی مانده نیز به آتش کشیده شدند.

بنابر روایت ایسنا، یحیی سریع افزود: نیروهای مسلح تأکید می‌کنند که تمام تحرکات و تجمعات نظامی دشمن سعودی را از نزدیک زیر نظر دارند و این تحرکات و تجمعات را چه در خشکی و چه در دریا هدف قرار خواهند داد. آنها همچنان به رعایت اصل «محاصره در برابر محاصره» ادامه خواهند داد و با توکل به خدا تمام تجمعات نظامی سعودی را در هر کجا که باشند، هدف قرار خواهند داد.

پیش از این روز دوشنبه منابع یمنی اعلام کردند صدای دو انفجار در پی شلیک موشک از سوی ارتش یمن به سمت کشتی‌هایی در دریای سرخ شنیده شد.

طبق این گزارش، نیروهای مسلح یمن، یک بندر لجستیکی متعلق به عربستان سعودی در باب المندب را هدف قرار دادند.

رسانه‌های دولتی یمن گزارش دادند: ارتش یمن پنج موشک بالستیک به سمت باب المندب شلیک کرد.

در پی دوره اخیر به دنبال حملات عربستان به فرودگاه صنعا، تنش بین ریاض و صنعا شدت گرفته است. ارتش یمن پایگاه‌های متجاوزان در خاک این کشور و مناطق مرزی و تأسیسات عربستان را بارها هدف قرار داده است.

۲۱۹

کد مطلب 2261630

  • طلایین
  • ویتکاف و کوشنر با پیشنهادهای جدید درباره اوکراین به مسکو می‌روند

    ویتکاف و کوشنر با پیشنهادهای جدید درباره اوکراین به مسکو می‌روند

  • کایا کالاس: جهان بهای سنگینی را برای بسته شدن تنگه هرمز می‌پردازد

    کایا کالاس: جهان بهای سنگینی را برای بسته شدن تنگه هرمز می‌پردازد

  • ارتش یمن: ناوچه و شناورهای نظامی سعودی در سواحل المخا را هدف قرار دادیم

    ارتش یمن: ناوچه و شناورهای نظامی سعودی در سواحل المخا را هدف قرار دادیم

  • ادعای رویترز: ایران به سیاست کاملاً تهاجمی روی می‌آورد

    ادعای رویترز: ایران به سیاست کاملاً تهاجمی روی می‌آورد

  • دادستان کل آمریکا از تایید عملکرد مستقل وزارت دادگستری خودداری کرد

    دادستان کل آمریکا از تایید عملکرد مستقل وزارت دادگستری خودداری کرد

  • جزئیات جدید از تلاش ترامپ برای تماس با سپاه / ادعای امواج مدیا: فرمانده سپاه تاکید کرد که تمام مذاکرات باید از کانال عراقچی و قالیباف انجام شود

    جزئیات جدید از تلاش ترامپ برای تماس با سپاه / ادعای امواج مدیا: فرمانده سپاه تاکید کرد که تمام مذاکرات باید از کانال عراقچی و قالیباف انجام شود

  • ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد

    ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد

  • اربیل مدعی حمله پهپادی ایران به دفتر بارزانی شد

    اربیل مدعی حمله پهپادی ایران به دفتر بارزانی شد

  • برندگان و بازندگان جنگ ایران و امریکا / چگونه جنگ ایران و آمریکا به شرکت‌های نفتی بین‌المللی منفعت رساند؟

    برندگان و بازندگان جنگ ایران و امریکا / چگونه جنگ ایران و آمریکا به شرکت‌های نفتی بین‌المللی منفعت رساند؟

  • ادعای تکراری ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران

    ادعای تکراری ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران