آشوب در پنتاگون؛ بلایی که سر ۸۰ ژنرال و دریاسالار آمد | گزارش نیویورک‌تایمز

یک روزنامه آمریکایی گزارش داد که هرج و مرج در وزارت جنگ آمریکا تحت مدیریت هگست، مانع از دستیابی به اهداف اولویت‌دار می‌شود.

پیت هگست

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، روزنامه «نیویورک تایمز» شامگاه دوشنبه از آشوب و هرج‌ومرج در پنتاگون، تحت هدایت «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا خبر داد.
منابع مطلع به این روزنامه گفتند آشوبی که در پنتاگون در حال شکل‌گیری است، مقامات آن را از پرداختن به وظایف و اهداف اولویت‌دار برای تضمین امنیت آمریکا منحرف می‌کند.

در این گزارش آمده است: «مقامات نظامی فعلی و سابق، دوران پرتلاطم هگست را مانند "آشفتگی مداومی" توصیف می‌کنند که مدیران ارشد را از پرداختن به اولویت‌ها باز می‌دارد».

نیویورک‌تایمز با بیان اینکه این وضعیت باعث ایجاد فضای بی‌اعتمادی در میان مقامات نظامی آمریکا شده، نوشت که مصاحبه‌شوندگان در این گزارش، از ترس آزار و اذیت احتمالی از سوی مافوق‌های خود، درخواست ناشناس‌ماندن کرده‌اند.

این منابع تصریح کردند که وزیر جنگ آمریکا مانع کار بسیاری از سران نظامی می‌شود که تجربه جنگی واقعی دارند.

این روزنامه توضیح داد: «او (هگست) ۸۰ ژنرال و دریاسالار را اخراج یا از ارتقای آنها جلوگیری کرد. افسران نظامی شاهد آن هستند که مربیان‌شان با سال‌ها تجربه، بدون درک روشنی از آنچه که دقیقاً اشتباه کرده‌اند، اخراج می‌شوند».

نیویورک‌تایمز همچنین افزود که تمام اینها منجر به خالی ماندن پست‌های کلیدی مدیریتی در پنتاگون برای ماه‌های متمادی شده و باعث می‌گردد بسیاری از افسران درمورد پذیرش انتصابات پیشنهادی به آنها و ادامه خدمت در این سمت‌ها تردید کنند.

کد خبر 1068824 منبع: فارس

  • نتانیاهو عازم نیویورک می‌شود | وعده شهردار نیویورک برای بازداشت او

  • اوکراین و روسیه توافق کردند!

  • درخواست ترامپ؛ این حملات را متوقف کنید

  • پیام آمریکا به اعراب درباره مذاکره با ایران؛ گزارش ۳منبع ناشناس

  • ادعای تازه ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ ما برای آن آماده‌ایم …

  • تصاویر ادعایی از لحظه نجات خلبان جنگنده اف-۱۵ آمریکایی سرنگون‌شده در خاک ایران + فیلم بقایای این جنگنده | روایت هالیوودی یا اصل ماجرا؟

  • با حوثی‌ها گفت‌وگوی مستقیم داشته‌ایم

  • بیرانوند دیگر به کار ما نمی‌آید | او به تیم ما بیاید هم بازی نخواهد کرد

  • فوری | بیرانوند دفترچه اعزام به خدمت را پست کرد | خداحافظی قطعی با تراکتور

  • بیرانوند: با احترام به صحبت‌های سردار رادان …. | من از سربازی نمی‌ترسم

  • پدافند ایران قفل جنگنده F ۳۵ را شکست؛ هواپیمای آمریکایی مجبور به فرار شد + فیلم

  • سردار رادان: شرایط ما جنگی است | وطن‌فروش را دشمن می‌بینیم | با ضرب گلوله متوقف می‌کنیم

  • سدهای این کلانشهر به گِل نشست | هم‌اکنون فقط ۲ درصد از حجم ذخیره سدها آب دارد

  • سپاه خبر داد؛ شهادت سیامک پناهی در حمله آمریکا + عکس | پیکر او پیدا نشد

  • شعبان جعفری (شعبون بی مخ) در اواخر زندگی اش در آمریکا + تصاویر

  • پدافند ایران قفل جنگنده F ۳۵ را شکست؛ هواپیمای آمریکایی مجبور به فرار شد + فیلم

  • سدهای این کلانشهر به گِل نشست | هم‌اکنون فقط ۲ درصد از حجم ذخیره سدها آب دارد

  • واکنش پوتین به پویش «جان فدا» در ایران

  • ۵ راه ساده برای شادتر شدن و آرامش بیشتر

  • فوری؛ علیرضا بیرانوند از فوتبال خداحافظی کرد!

  • زاکانی: مترو با ۱۴۱ ایستگاه و ۲۶۹ کیلومتر تحویل ما شد اما امروز ۳۱۲ کیلومتر با ۱۶۳ ایستگاه داریم

  • نتانیاهو عازم نیویورک می‌شود | وعده شهردار نیویورک برای بازداشت او

  • اوکراین و روسیه توافق کردند!

  • سرلشگر محسن رضایی: تا زمانی که شروط ایران محقق نشود، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود