احتمال شنیده شدن صدای انفجار در کنارک

اجتماعی » عمومی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در کنارک روابط عمومی فرمانداری کنارک از ادامه عملیات‌های انفجار کنترل شده برای مهمات باقیمانده از جنگ رمضان خبر داد. احتمال شنیده شدن صدای انفجار در کنارک آفتاب‌‌نیوز :

روابط عمومی فرمانداری کنارک در اطلاعیه ای اعلام کرد : به اطلاع مردم شریف شهرستان کنارک می‌رساند، عملیات خنثی‌سازی مهمات و بمب‌های عمل‌نشده در محدوده‌های نظامی شهرستان کماکان تا مورخ ۱۴۰۵/۰۲/۲۶ توسط نیروهای متخصص ادامه دارد.

این عملیات در نوبت صبح و عصر، با رعایت کامل نکات ایمنی انجام می‌شود و هیچ‌گونه خطری برای شهروندان ندارد.

از مردم عزیز درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش، به شایعات توجه نکرده و از تصویربرداری، فیلم‌برداری و انتشار اخبار و تصاویر مربوط به مناطق و فعالیت‌های نظامی خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری مهر گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004Otc بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر