واکنش معین به ادعای تاج درباره خواندن سرود تیم ملی

  • خبرفوری
  • فرهنگی
  • موسیقی

واکنش معین به ادعای تاج درباره خواندن سرود تیم ملی

اخبار مربوط به ساخت یک موزیک ویدئو برای تیم ملی با صدای نصرالله معین، خواننده مشهور اصفهانی‌الاصل مقیم لس‌آنجلس، از سوی وی تکذیب شد.

طلا واکنش معین به ادعای تاج درباره خواندن سرود تیم ملی کپی شد کدخبر: 3214908 ت ت نیکران موتور

در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶، مهدی تاج با سوالی درباره شایعات مربوط به اجرای یک قطعه برای تیم ملی توسط معین مواجه شد. رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ اعلام کرد فدراسیون نقشی در این موضوع ندارد اما از هر اثری که برای حمایت از تیم ملی تولید شود استقبال می‌کند.

در این بخش از گفتگو، یکی از خبرنگاران خطاب به تاج گفت: "ظاهرا معین هم در حال تولید یک کار برای تیم ملی ایران برای جام جهانی ۲۰۲۶ است؛ آیا فدراسیون فوتبال مستقیما در این تولید دخیل بوده است؟" تاج در پاسخ گفت: "نه، ما دخالتی نداریم اما در جریان هستیم."

در ادامه خبرنگار سوال کرد که آیا این قطعه رسمیت دارد؟ رئیس فدراسیون در پاسخ گفت: "اگر ایشان بخواند… هر کسی از تیم ملی ایران دفاع و حمایت کند، جایش روی چشم ماست."

اظهارات تاج خیلی زود بازتاب گسترده‌اس در فضای مجازی پیدا کرد و بحث‌هایی درباره احتمال همکاری معین با تیم ملی به وجود آمد؛ موضوعی که طی روزهای گذشته نیز در برخی صفحات در فضای مجازی به آن اشاره شده بود و واکنش‌هایی را در پی داشت.

با این حال تنها چند ساعت بعد از صحبت‌های رئیس فدراسیون فوتبال، معین با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، خبر مربوط به تولید آهنگ برای تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ را رد کرد و اعلام کرد مطالب منتشرشده در این خصوص صحت ندارد.

منبع: ورزش3 اپارات مهدی تاج معین جام جهانی ۲۰۲۶ سرود تیم ملی کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: