تخفیف در قیمت لبنیات با خرید کالابرگی+ جزئیات

تخفیف در قیمت لبنیات با خرید کالابرگی+ جزئیات

در شرایطی که قیمت مواد غذایی و قدرت خرید خانوارها بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته، حالا دولت از برنامه‌ای تازه برای عرضه برخی کالاهای اساسی با نرخ پایین‌تر خبر می‌دهد؛ برنامه‌ای که قرار است از لبنیات آغاز شود و به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت‌های لبنی آمادگی دارند محصولات خود را تا ۸ درصد زیر قیمت‌های مصوب عرضه کنند. طرحی که قرار است از هفته آینده در قالب کالابرگ اجرایی شود و در ادامه، روغن و تخم‌مرغ را هم دربر بگیرد؛ موضوعی که حالا فعالان صنعت لبنیات درباره جزئیات، ظرفیت اجرا و اثر آن بر بازار توضیح می‌دهند.

محمد فربد، سخنگوی انجمن صنایع لبنی ایران درباره چگونگی اجرای این طرح اظهار کرد: آن دسته از شرکت‌هایی که در طرح کالابرگ مشارکت دارند و با عقد تفاهم نامه با وزارت رفاه متعهد چنین اقدامی هستند با تخفیفات مورد اشاره به عرصه لبنیات اقدام می‌کنند.

در حالی که بر اساس مشاهدات میدانی، محصولات لبنی افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کرده‌اند، فربد درباره این افزایش قیمت گفت: متعاقب افزایش دستمزد از ابتدای سال جاری و همچنین افزایش‌های ناشی از تغییر قیمت لوازم بسته بندی، انرژی، حمل و نقل و ارز تغییر قیمت لبنیات تا سطح ۲۰ درصد (بدون تأثیر افزایش قیمت شیر خام) اتفاق افتاده است. البته تا اعلام نرخ شیر خام تغییراتی متناسب با آن نیز به تغییرات قبلی افزوده خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی ایران در پایان تصریح کرد: لبنیات با استفاده از دستورالعمل قیمت‌گذاری تولیدات داخلی قیمت‌گذاری می‌شود و سازمان حمایت بر قیمت‌ها نظارت دارد. ضمنا در تامین و تولید محصول مشکل لاینحلی نداریم و تولید افزون بر تقاضا در حال انجام است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.