روشن: یک مدیر را برای استقلال به هلدینگ توصیه کردم

ورزشی » عمومی روشن: یک مدیر را برای استقلال به هلدینگ توصیه کردم عملکرد تعدادی از بازیکنان خارجی فصل بیست و پنجم استقلال به علاوه انتخاب سیدورف و ساپینتو برای مشورت مدیر عامل و سرمربیگری تیم انتقاداتی را متوجه کادر مدیریتی این باشگاه و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس کرد. روشن: یک مدیر را برای استقلال به هلدینگ توصیه کردم آفتاب‌‌نیوز :

حسن روشن کاپیتان اسبق استقلال ، درباره میزان شناخت اعضای مجمع هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به عنوان مالکان باشگاه استقلال از اوضاع و احوال این مجموعه در لیگ برتر بیست و پنجم اظهار داشت: من تعجب می‌کنم آیا سر مسئولان بالای دستی در باشگاه استقلال اینقدر شلوغ است که فرصت رسیدگی به تخلفات این چنینی را ندارند؟ آیا اعضای مجمع باشگاه در حد یک تحقیق ساده در گوگل هم نمی‌توانند اسم بازیکن و قیمت آن را در ترانسفر مارکت سرچ کنند و ببینند که فلان بازیکنی که در باشگاه استقلال قرارداد میلیون دلاری بسته در تیم قبلی‌اش چقدر دستمزد می‌گرفته؟ افرادی که چنین بلایی را بر سر استقلال آوردند باید جواب پس بدهند وگرنه سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. از مدیران کاربلد و زبده در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس از جمله آقای شجاعی برهان و شریعتمداری متعجبم که حداقل خودشان یا مشاورانشان در این باره تحقیق نکرده‌اند.

وی درباره صحبت‌هایی که با معاون رئیس هلدینگ انجام داده بود گفت: در این مدت و زمانی که با آقای شجاعی برهان معاون آقای شریعتمداری در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس صحبت می‌کردم بار‌ها به او گفتم که در همه این سال‌ها مدیران زیادی به استقلال آمدند و رفتند، اما هیچ کدام مثل حجت کریمی با تجربه، جوان و با انگیزه، بی‌نیاز به مسائل مالی و در نهایت اینقدر کاری را ندیدم. یک آدمی که جیبش پر پول است و چشمش به دنبال پول‌های دور و بر استقلال نبود. خیلی سعی کردم چنین فردی که فقط در مدت زمان کوتاه، استقلال توانست از وجودش بهره‌مند شود و بزرگترین بدهی‌های تاریخ باشگاه (استراماچونی) را پرداخت کند، دوباره به صندلی مدیریت برگردد. البته دوستان در نهایت خودشان تصمیم می‌گیرند.

منبع: خبر ورزشی گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004Om9 بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر