وندی شرمن: این باور وجود دارد که ایران هر زمان بخواهد می‌تواند تنگه هرمز را ببندد/ فناوری پهپادی و دانش هسته‌ای ایران از بین نرفته‌اند+ فیلم

وندی شرمن: این باور وجود دارد که ایران هر زمان بخواهد می‌تواند تنگه هرمز را ببندد/ فناوری پهپادی و دانش هسته‌ای ایران از بین نرفته‌اند+ فیلم

وندی شرمن گفت:

ایران حتی اگر تنگه هرمز را دوباره باز کند، همچنان این باور را خواهد داشت که می‌تواند هر زمان بخواهد دوباره آن را ببندد یا شکل دیگری از کنترل را اعمال کند؛ از عوارض عبور گرفته تا نیاز به تأیید سپاه پاسداران.

تنگه هرمز یک گذرگاه بسیار باریک است و توان نظامی ایران در امتداد ساحل آن قرار دارد. فناوری پهپادها هم شیوه جنگ را تغییر داده و ایران همچنان بخشی از توانایی‌های خود را حفظ کرده است.

ترامپ توان نظامی ایران را تضعیف کرد، اما قایق‌های تندرو، فناوری پهپادی و دانش هسته‌ای ایران از بین نرفته‌اند. شاید بازسازی موشک‌ها، نیروی دریایی و برنامه هسته‌ای زمان‌بر باشد، اما ایران برای احیای آن‌ها تلاش خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.