سی‌بی‌اس: دو ناوشکن آمریکا مورد حمله ایران قرار گرفتند

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • دفاعی

سی‌بی‌اس: دو ناوشکن آمریکا مورد حمله ایران قرار گرفتند

شبکه سی‌بی‌اس گزارش داد دو ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در حال عبور از تنگه هرمز، روز پنجشنبه برای دومین بار طی چند روز مورد حمله شدید ایران قرار گرفتند.

طلا سی‌بی‌اس: دو ناوشکن آمریکا مورد حمله ایران قرار گرفتند    کپی شد کدخبر: 3213245 ت ت نیکران موتور

شبکه سی‌بی‌اس گزارش داد مقامات آمریکایی این حملات را شدیدتر و پایدارتر از حملات روز دوشنبه توصیف کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار سی‌بی‌اس نیوز، ناوشکن‌های «یواس‌اس تراکستون» و «یواس‌اس میسون» هدف حملات شدید ایران قرار گرفتند.

به گفته مقامات آمریکایی که به شرط فاش نشدن نامشان صحبت می‌کردند، دسته‌های زیادی از قایق‌های تندروی ایرانی آنقدر به این ناوشکن‌ها نزدیک شدند که نیروی دریایی آمریکا برای دور نگه داشتن آنها آتش گشود.

سی‌بی‌اس نوشته این درگیری چند ساعت ادامه داشت. ناوشکن‌های آمریکایی و هواپیماهای پشتیبانی‌کننده با استفاده از توپ‌های پنج اینچی خود و سامانه‌های دفاع نزدیک (که به اختصار «سی‌دبلیو‌آی‌اس» نامیده می‌شود) به دفاع پرداختند.

مطابق این ادعا تیم‌های مسلح به سلاح‌های کوچک نیز روی عرشه کشتی‌ها به سمت قایق‌های مهاجم شلیک کردند.

مقامات آمریکایی گفتند نیروهای ایرانی در این درگیری همچنین پهپاد و موشک شلیک کردند. مطابق ادعای سی‌بی‌اس تا زمان انتشار این گزارش، هیچ تلفات جانی یا خسارتی به کشتی‌های آمریکایی گزارش نشده است.

این دومین بار طی چند روز است که این دو ناوشکن در تنگه هرمز مورد حمله ایران قرار می‌گیرند.

روز دوشنبه نیز ناوشکن‌های تراکستون و میسون پس از عبور از یک موج حملات ایران، از تنگه هرمز گذشته و وارد خلیج فارس شده بودند.

منبع: فارس کلینیک دلخند ناوشکن جنگ ایران و آمریکا کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: