- خبرفوری
- سیاسی
- سیاست داخلی
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه:
حمله احتمالی دشمن با طرحی خارج از محاسباتش مواجه خواهد شد
-معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه گفت: از تغییر نام خلیج فارس تا عقبنشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز فقط گوشهای از شکستهای ترامپ در مواجهه با ملت ایران است و سپاه برای هر سناریوای آماده است.
کپی شد کدخبر: 3213081 ت ت
به گزارش خبرفوری، محمد اکبرزاده معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه امشب در اجتماع مردم بندرعباس در ساحل خلیج فارس اظهار کرد: ترامپ در همه محورها از جمله تغییر نظام، سرقت اورانیوم و تسلط بر تنگه هرمز شکست خورد.
وی با بیان این که ترامپ در تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی هم ناکام ماند و در برابر تسلیم کردن مردم ایران عاجز بود، خاطرنشان کرد: تلاش برای تغییر نظام جمهوری اسلامی و روی کار آوردن رهبری همسو با خود، نه تنها شکست خورد بلکه باعث جوانتر شدن مقام معظم رهبری شد.
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: ترامپ برای نابودی نیروی دریایی و هوافضای سپاه تمام توان خود را به کار گرفت اما تنها یک رسوایی نظامی برای خود به جای گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: طرح سرقت اورانیوم ایران در جنوب اصفهان با رسوایی همراه شد و تلاش برای باز کردن تنگه هرمز و اجرای طرح محاصره دریایی نیز به شکست انجامید.
وی ادامه داد: ترامپ در میز مذاکره با پاسخ دندانشکن ایران مواجه شد و «پروژه آزادی» در تنگه هرمز ظرف ۴۸ ساعت عقب نشست.
وی در پایان اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه با نقشه جدید ثابت کرد ایران بر تنگه هرمز مسلط است و هر حمله احتمالی با طرحی خارج از محاسبات دشمن مواجه خواهد شد.
منبع: مهر
نیروی دریایی سپاه حمله آمریکا به ایران کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: