پیام مشترک منیر الحدادی، یاسر آسانی و آدان برای استقلال 

ورزشی » عمومی پیام مشترک منیر الحدادی، یاسر آسانی و آدان برای استقلال منیر الحدادی بازیکن سرشناس استقلال همراه با یاسر آسانی و آنتونیو آدان پیامی مشترک و البته امیدوار کننده برای باشگاه استقلال ارسال کرده‌اند. پیام مشترک منیر الحدادی، یاسر آسانی و آدان برای استقلال  آفتاب‌‌نیوز :

استقلال می‌خواهد تمرینات خود برای ادامه لیگ بیست و پنجم را قبل از پایان اردیبهشت استارت بزند ولی یکی از دغدغه‌های بسیار مهم سهراب بختیاری زاده، احتمال غیبت بازیکنان خارجی این تیم در تمرینات گروهی است.

تکلیف نفراتی همچون رستم آشورماتوف، جلال الدین ماشاریپوف و دوکنز نازون کاملا مشخص است. آنها به احتمال بسیار زیاد حتی اگر استقلال کارش را استارت بزند، تا زمان پایان کارشان در جام جهانی ۲۰۲۶ و طی کردن استراحت دو هفته‌ای تعیین شده از سوی فیفا به تمرینات استقلال باز نمی‌گردند، اما تکلیف سایرین چه خواهد شد؟

اینطور که ظهر چهارشنبه ۱۶ آذر مطلع شدیم، منیر الحدادی بازیکن سرشناس استقلال همراه با یاسر آسانی و آنتونیو آدان به باشگاه استقلال اعلام کرده‌اند اگر توافق صلح شکل بگیرد و شرایط منطقه از وضعیت آتش بس خارج شود، هیچ مشکلی جهت سفر به ایران نداشته و قراردادشان با باشگاه استقلال را به طور تمام و کمال جلو می‌برند. این پیغام باعث خرسندی باشگاه استقلال شده، چون قبل از آن نیز سیگنال‌هایی مشابه به همین پیام از دو بازیکن ازبکستانی خود دریافت کرده بودند.

منبع: خبر ورزشی گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004OgK بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر