واکنش پاکستان به عقب نشینی ترامپ از طرح «پروژه آزادی»/ امیدواریم که روند فعلی منجر به توافقی پایدار شود

واکنش پاکستان به عقب نشینی ترامپ از طرح «پروژه آزادی»/ امیدواریم که روند فعلی منجر به توافقی پایدار شود

پس از آنکه «دونالد ترامپ» اعلام کرد که طرح شکست خورده خود با عنوان «پروژه آزادی» تنگه هرمز را به حالت تعلیق درمی‌آورد، «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان با انتشار بیانیه‌ای از این تصمیم استقبال و از ترامپ تشکر کرد.

او در ادامه خاطر نشان کرد که این تصمیم در پاسخ به درخواست پاکستان و سایر کشورهای برادر، ازجمله عربستان سعودی اتخاذ شده که تأثیر قابل توجهی در تقویت صلح، ثبات و آشتی منطقه‌ای در این دوره حساس خواهد داشت.

ترامپ پس از آنکه طرح او برای فراهم کردن عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به دلیل مواضع قاطع ایران ناکام ماند؛ بامداد امروز (چهارشنبه) تعلیق آن را اعلام کرد.

ترامپ در پستی در شبکه تروث سوشال نوشت که این تصمیم را بر اساس درخواست پاکستان و کشورهای دیگر اتخاذ کرده است.

شهباز شریف در بیانیه خود افزود: پاکستان همچنان قاطعانه متعهد به حمایت از تمام تلاش‌هایی است که خویشتنداری و دستیابی به راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز برای درگیری‌ها از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی را ترویج می‌دهد.

وی همچنین تصریح کرد: ما بسیار امیدواریم که روند فعلی منجر به حصول توافق دائمی شود تا صلح و ثبات پایدار را برای منطقه و فراتر از آن به ارمغان بیاورد.

مقامات جمهوری اسلامی ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور بارها تاکید کرده‌اند که تردد از آبراه حیاتی تنگه هرمز تنها با هماهنگی ایران انجام می‌شود و هر گونه نقض آتش‌بس برقرار شده در منطقه با پاسخ قاطع تهران مواجه خواهد شد

سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز روز دوشنبه در برنامه‌ای تلویزیونی تصریح کرد: هر نوع ترددی که بخواهد در تنگه هرمز انجام شود، اگر از سوی دشمن باشد با پاسخ قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد. اگر هم کشتی‌های دیگری باشند که بخواهند تردد کنند، باید با اجازه جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما این تردد را انجام دهند تا امنیت‌شان تأمین شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.