یادداشت محرمانه‌ای به دست نتانیاهو رسید/ بی بی جلسه دادگاه را ترک کرد!

یادداشت محرمانه‌ای به دست نتانیاهو رسید/ بی بی جلسه دادگاه را ترک کرد!

رسانه‌های گزارش دادند «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی جلسه امروز محاکمه‌اش یادداشت سومی را در داخل دادگاه دریافت کرد و بعد از خواندن آن برای دومین بار از جلسه دادگاه خارج شد.

نتانیاهو برای تعدادی از پرونده‌های فساد در حال محاکمه است. پیش‌تر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی خواسته بود وی را عفو کند اما هرتزوگ مخالفت کرد.

منابع عبری می‌گویند، بازجویی از بنیامین نتانیاهو در پرونده ۴۰۰۰، پرونده‌ای که در آن به رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم شده است، به پایان رسید.

بازجویی اکنون در پرونده ۲۰۰۰، پرونده مربوط به مکالمات نتانیاهو با نونی موزیس، ناشر روزنامه یدیعوت آحارونوت، آغاز شده است. موزیس به گرفتن رشوه متهم است، در حالی که نتانیاهو به کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.