کره‌جنوبی ماهواره جدیدی به فضا پرتاب کرد

علم، مهارت و فن آوری » عمومی کره‌جنوبی ماهواره جدیدی به فضا پرتاب کرد کره جنوبی از خاک آمریکا و توسط راکت ماهواره بر فالکون، نسل جدیدی از ماهواره های نظارتی را در مدار زمین قرار داد. کره‌جنوبی ماهواره جدیدی به فضا پرتاب کرد آفتاب‌‌نیوز :

تارنمای نشریه «کره تایمز» با انتشار این خبر نوشت: کره جنوبی یک ماهواره نظارتی را توسط راکت ماهواره بر فالکون۹ متعلق به شرکت «اسپیس ایکس» در مدار زمین قرار داد.

این پرتاب به فضا بامداد امروز از پایگاه نیروی فضایی «وندنبرگ» (Vandenberg ) واقع در «سانتا باربارا» (Santa Barbara) ایالت کالیفرنیا، انجام شد.

ماهواره CAS۵۰۰-۲ از صنایع هوافضای کره جنوبی و به منظور نظارت بر شرایط جوی و مشاهدات کشاورزی طراحی شده است.

کره تایمز افزود، این ماهواره پیشتر قرار بود در سال ۲۰۲۲ میلادی و توسط راکت ماهواره بر سایوز روسیه به فضا پرتاب شود که بدنبال وقوع جنگ اوکراین این پرتاب تاکنون صورت نگرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004OaZ بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر