پایان فرار 8 ماهه عامل قتل خانوادگی

  • خبرفوری
  • حوادث
  • جنایی

پایان فرار 8 ماهه عامل قتل خانوادگی

مرد جوان که خانواده عمویش را در رودبار کرمان قتل‌عام کرده بود، پس از 8 ماه تعقیب اطلاعاتی در عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شد.

طلا پایان فرار 8 ماهه عامل قتل خانوادگی کپی شد کدخبر: 3213540 ت ت نیکران موتور

سردار جلیل موقوفه‌ای، فرمانده انتظامی استان کرمان در جمع خبرنگاران درباره جزئیات این خبر گفت: «در پی وقوع قتل پدر و مادر و 3 پسر یک خانواده در شهریور سال گذشته و متواری شدن عامل قتل، رسیدگی به این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت. (اینجا بخوانید)

مأموران پلیس رودبار جنوب با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و رصدهای تخصصی کارآگاهان پلیس مرکز استان و پشتیبانی یگان تکاوری زهکلوت، سرانجام محل اختفای متهم را در شهرستان رودبار شناسایی و او را دستگیر کردند.

در ادامه عملیات، سلاح مورد استفاده در ارتکاب قتل نیز کشف و ضبط شد.» وی با اشاره به انگیزه متهم اظهار کرد: «این فرد به دلیل اختلافات خانوادگی و ملکی بر سر یک زمین کشاورزی، با استفاده از سلاح گرم پنج نفر از اعضای خانواده عموی خود را به قتل رسانده و متواری شده بود.»

منبع: ایران کلینیک دلخند کرمان قتل خانوادگی رودبار جنوب دستگیری قاتل فراری رودبارجنوب کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: