پاکستان موشک کروز دوربرد آزمایش کرد

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • دفاعی

پاکستان موشک کروز دوربرد آزمایش کرد

ارتش پاکستان برای دومین بار طی دو هفته اخیر اقدام به آزمایش موشکی کرد و این‌بار از پرتاب موفقیت‌آمیز یک فروند موشک کروز با برد بالا خبر داد.

طلا پاکستان موشک کروز دوربرد آزمایش کرد کپی شد کدخبر: 3214940 ت ت نیکران موتور

روابط عمومی ارتش پاکستان روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: این کشور یک فروند موشک کروز موسوم به «فتح-۴» را با موفقیت پرتاب کرده است. در این بیانیه آمده است: فتح-۴ از سوی ستاد فرماندهی موشکی پاکستان به صورت بومی توسعه یافته است.

ارتش پاکستان افزود: این سامانه تسلیحاتی که به سیستم‌های اویونیک و سیستم‌های ناوبری پیشرفته مجهز است، قادر به درگیری با اهداف دوربرد با دقت بالا است.

در بیانیه مذکور آمده‌است: پرتاب آزمایشی موشک کروز به منظور افزایش کارایی عملیاتی نیرو‌ها و اعتبارسنجی پارامتر‌های فنی زیرسامانه‌های مختلف تعبیه شده برای بهبود دقت انجام شده است.

هشتم اردیبهشت سال جاری پاکستان موشک فتح-۲ را آزمایش کرد. این کشور با هدف افزایش توان نظامی و دفاعی خود، می‌کوشد تا در زمینه توانایی‌های موشکی، از همسایه و رقیب سنتی خود، هند عقب نماند.

اسلام‌آباد که دهلی نو را تهدیدی بالقوه و همیشگی برای امنیت خود می‌داند، سعی دارد پا به پای هند توان نظامی خود را تقویت کند. پاکستان در زمینه تولید موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای به موفقیت‌های متعددی دست یافته است.

منبع: ایرنا اپارات پاکستان موشک کروز کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: