واکنش سخنگوی دولت به ادعای ترامپ: باید یک اقدام عملیاتی غیر از بمباران نشان بدهند که بفهمیم واقعاً اهل تعامل هستند

سخنگوی دولت در واکنش به ادعای ترامپ گفت: اگر ما امروز راجع به موضوع بنزین، ناترازی و چیزهای دیگر صحبت می‌کنیم به جهت شدت تحریم هاست؛ ۱۵ سال است که کشور ما شدیدترین و خشن‌ترین تحریم‌ها را دارد تحمل می کند به جهت اینکه عده‌ای از افراد فقط به زبان می گویند ما می‌خواهیم تعامل داشته باشیم؛ تعامل که اینگونه نیست باید یک اقدام عملیاتی غیر از بمباران نشان بدهند که بفهمیم واقعاً اهل تعامل هستند.

واکنش سخنگوی دولت به ادعای ترامپ: باید یک اقدام عملیاتی غیر از بمباران نشان بدهند که بفهمیم واقعاً اهل تعامل هستند کد خبر: 741935 | ۱۴۰۴/۰۷/۲۳ ۱۳:۳۶:۳۴ اعتمادآنلاین |

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پس ار جلسه هیات دولت گفت: ما لزوماً موضوعات دیپلماسی مان را به صرف یک گفتار تنظیم نمی‌کنیم موضوعات دیپلماتیک موضوعاتی است که طبیعتاً ما باید یک اقدامی برای آن ببینیم؛ ما و مردم بارها از این منظر مورد رنجش قرار گرفتیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر ما امروز راجع به موضوع بنزین، ناترازی و چیزهای دیگر صحبت می‌کنیم به جهت شدت تحریم هاست؛ ۱۵ سال است که کشور ما شدیدترین و خشن‌ترین تحریم‌ها را دارد تحمل می کند به جهت اینکه عده‌ای از افراد فقط به زبان می گویند ما می‌خواهیم تعامل داشته باشیم؛ تعامل که اینگونه نیست باید یک اقدام عملیاتی غیر از بمباران نشان بدهند که بفهمیم واقعاً اهل تعامل هستند.

  • تحریم؛ سالگرد یک خروج ضد بشری
  • انقلاب ما یک انقلاب انتخاباتی است/ نیازمندیم برای حل مسائل کشور به انتخابات رجوع و هویت صندوق را…
  • ترامپ و یک جریان داخلی می‌خواهند ایران را به یک جزیره تبعید کنند
  • ترامپ مانند رهبر یک فرقه تروریستی عمل می‌کند/ سلیمانی برای حفظ جان انسان‌ها می‌جنگید
  • ترامپ بیش از این به اشتباه محاسباتی خود پی خواهد برد/ پیکر سردار سلیمانی به اندازه حضورش مقوم…