قیمت دلار، طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۲/۱۳

اقتصاد و صنعت » عمومی تداوم افزایش قیمت ها در بازار ارز و سکه قیمت دلار، طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۲/۱۳ قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ در مسیر صعودی قرار دارد. بازار طلا با نوسانات افزایشی همراه شده و در سطوح مختلف بالا و پایین می‌شود. بازار سکه نیز در تمامی قطعات غیر از بهار آزادی روند صعودی دارد. رشد دلار تا کانال ۱۸۸ هزار تومانی بازار طلا را روی موج افزایشی نگاه داشته است. قیمت دلار، طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۲/۱۳ آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ در روند صعودی بازگشایی شده است. کارشناسان رشد بازار طلا را ناشی از افزایش قیمت دلار می‌دانند. جهش بی‌سابقه قیمت دلار و نوسانات آرام اونس جهانی در کنار اخبار ضد و نقیض سیاسی، همه و همه سرمایه‌ها را به سمت بازار طلای داخلی هدایت کرده است.

فعالان اقتصادی معتقدند که طلا و سکه در سطوح قیمتی فعلی تثبیت شده‌اند و تا زمانی که محرک سیاسی خاصی در جهت مذاکره یا توافق شکل نگیرد، نباید انتظار سقوط قیمت‌ها را داشت.

قیمت طلا و سکه

گفتنی است، بازار‌های جهانی امروز نیز تعطیل هستند و معاملات بین‌المللی طلا متوقف شده است. به این ترتیب اونس جهانی طلا روی رقم ۴۶۱۴ دلار تثبیت شده و دلار نیز با رشد ۶ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۸ هزار تومان معامله می‌شود.

سکه بهار آزادی فریز شد

در حالی که امروز قیمت سکه در تمامی قطعات رشد کرده، سکه بهار آزادی نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمتی نداشته است. قیمت سکه امامی با افزایش یک میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، با رقم ۲۰۵ میلیون تومان توسط اتحادیه طلا و جواهر اعلام شده است.

سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۲۰۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار دارد. نیم‌سکه با یک میلیون تومان و ربع سکه با ۵۰۰ هزار تومان افزایش، به‌ترتیب روی رقم‌های ۱۰۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. سکه گرمی نیز با رشد یک میلیون تومانی، با رقم ۳۰ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

طلا نوسانی شد

قیمت طلا امروز با نوسانات صعودی همراه شده است. براساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۷ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۲۰ میلیون و ۲۳۴ هزار تومان معامله می‌شود.

قیمت دلار

قیمت دلار نیز امروز نیز مسیر افزایشی داشت و با افزایش ۶ هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۱۸۸ هزار تومان قرار گرفت. ادامه ابهامات و بلاتکلیفی سیاسی سبب شده است معامله‌گران دلار را پایگاه امنی برای حفظ ارزش دارایی‌های خود ببینند.

تحلیلگران معتقدند ادامه این ابهامات می‌تواند دلار را حتی به کریدور‌های بالاتر سوق دهد. همچنین یورو نیز افزایش ۶ هزار تومانی را تجربه کرد و تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۱۴ هزار تومان در حال معامله است.

افزایش هزار و ۳۳۶ تومانی دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ بیش از هزار تومان جهش کرده است. به این ترتیب قیمت دلار توافقی با رشد هزار و ۳۳۶ تومانی، در سمت فروش ۱۴۳ هزار و ۶۶۸ تومان و در سمت خرید ۱۴۲ هزار و ۳۷۵ تومان است.

منبع: تجارت نیوز گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004OaP بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر