ضرری که مدیران استقلال با جام جهانی به باشگاه زدند 

ورزشی » عمومی ضرری که مدیران استقلال با جام جهانی به باشگاه زدند روزی که رامین رضاییان قصد جدایی از استقلال را داشت هواداران و پیشکسوتان به شدت اصرار کردند که این اتفاق نیفتد، اما مدیران باشگاه استقلال در مسیر خلاف جهت حرکت کردند. ضرری که مدیران استقلال با جام جهانی به باشگاه زدند  آفتاب‌‌نیوز :

ریکاردو ساپینتو سرمربی وقت پرتغالی استقلال که پس از جدایی از این تیم در گفت‌و‌گو با رسانه‌های پرتغالی علیه کشورمان اقدام به مصاحبه و سیاه نمایی کرد پس از درخشش صالح حردانی در اوایل فصل رامین رضاییان را نیمکت نشین کرد تا این بازیکن که قصد داشت هر طور شده به جام جهانی ۲۰۲۶ برسد در اواخر نیم فصل اول تصمیم به جدایی از این تیم بگیرد.

در حالی که پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به خاطر شکایت‌های متعدد به ویژه شکایت منتظر محمد بسته شده بود بسیاری از پیشکسوتان و علاقه‌مندان به استقلال از علی تاجرنیا و دیگر مدیران باشگاه از جمله علی نظری جویباری تقاضا می‌کردند که رضایت به صدور فسخ قرارداد موقت جهت حضور قرضی رامین رضاییان در باشگاهی دیگر را صادر نکنند، اما این اتفاق هرگز رخ نداد.

رامین رضاییان که تصمیمش را برای جدایی گرفته بود در نهایت و در اوج مخالفت پیشکسوتان استقلال به خاطر کاهش تعداد بازیکنان این تیم در لیست نفرات و عدم توانایی جایگزین کردن به خاطر بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی راهی باشگاه فولاد خوزستان شد تا حالا و پس از اعلام نامش در فهرست بازیکنان اعزامی به جام جهانی یک ضرر تازه به باشگاه استقلال رسیده باشد.

در حالی که طبق روال ادوار گذشته فیفا بابت حضور هر بازیکن در رقابت‌های جام جهانی پاداش قابل ملاحظه‌ای به باشگاه‌های آنها اعطا می‌کند در حالی که تیم استقلال امیر محمد رزاقی نیا، صالح حردانی و روزبه چشمی را به عنوان سه بازیکن استقلالی در اردوی تیم ملی در ترکیه و سپس احتمالاً در آمریکا خواهد داشت، می‌توانست با در اختیار داشتن رامین رضاییان مجموع دریافت پاداش‌هایش را به چهار افزایش بدهد.

حالا در شرایطی که رامین رضاییان به عنوان بازیکن قرضی استقلال در تیم فولاد خوزستان به مسابقات جام جهانی می‌رود قطعاً بخش کمتری از این پاداش شامل حال باشگاه استقلال خواهد شد و بخشی از آن به باشگاه فولاد می‌رسد.

در حالی که ظرف ۴۸ ساعت گذشته پس از برگزاری مجمع عمومی باشگاه استقلال مشخص شد این تیم طی سال‌های اخیر پس از مدیریت عامل شهریاری، سمیعی، نظری جویباری و حالا تاجرنیا ضرر‌های مالی زیادی را متحمل شده این مورد آخر را هم می‌توان به موارد قبلی اضافه کرد.

منبع: خبر ورزشی گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004OwR بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر