در حال تکمیل… روز ۸۱ جنگ | فرمانده خاتمالانبیاء: دست بر ماشه، آماده هستیم | ترامپ: حمله به ایران را ۳ روز به تعویق انداختم در این گزارش اخبار مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکرات به روزرسانی می شود…
آفتابنیوز : ۱۴۰۵/۰۲/۲۹ – ۰۲:۵۵ فرمانده خاتمالانبیاء: به آمریکا و همپیمانان آن اعلام میکنیم دوباره مرتکب اشتباه نشوند
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء اعلام کرد: به آمریکا و همپیمانان آن اعلام میکنیم دوباره مرتکب اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی نشوند. آنها باید بدانند ایران اسلامی و نیروهای مسلح آن نسبت به گذشته آمادهتر و قویتر، دست بر ماشه هستند و هرگونه تعرض و تجاوز مجددی از سوی دشمنان سرزمین و ملت سربلند را سریع، قاطع، پرقدرت و گسترده پاسخ خواهند داد. دشمنان آمریکایی-صهیونیستی بارها ملت شجاع ایران و نیروهای مسلح مقتدر آن را آزمودهاند. ما با عزم و ارادهٔ الهی ثابت کردهایم که اقتدار و توانایی خود را در میدان عمل به دشمنان نشان میدهیم. چنانچه خطای دیگری از سوی دشمنانمان سر بزند با قدرت و توانایی به مراتب بالاتر از جنگ تحمیلی رمضان با آن برخورد خواهیم نمود و با تمام توان از حقوق ملت ایران دفاع میکنیم و دست هر متجاوزی را قطع میکنیم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۹ – ۰۲:۴۵ ترامپ: عربستان، قطر، امارات و چند کشور دیگر از من خواستند که حمله به ایران را دو یا سه روز به تعویق بیندازیم
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران مدعی شد: «خب، کشورهای دیگری نزد من آمدند و ما آماده بودیم فردا یک حمله بسیار بزرگ انجام دهیم. من آن را برای مدتی کوتاه به تعویق انداختم؛ امیدوارم شاید برای همیشه، اما شاید هم فقط برای مدت کوتاهی؛ چون گفتوگوهای بسیار مهمی با ایران داشتهایم و خواهیم دید که این گفتوگوها به کجا میرسد. عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی و چند کشور دیگر از من خواستند که این اقدام را برای دو یا سه روز به تعویق بیندازیم.»
ترامپ گفت که اسرائیل را از تصمیم برای به تأخیر انداختن حمله به ایران مطلع کردم.
ترامپ همچنین درباره مذاکرات با ایران گفت: «این یک تحول بسیار مثبت است، اما خواهیم دید که آیا واقعاً به نتیجهای میرسد یا نه. دورههایی را داشتهایم که فکر میکردیم تقریباً به توافق نزدیک شدهایم، اما در نهایت موفق نشدیم؛ با این حال، این بار شرایط کمی متفاوت است. به نظر میرسد شانس بسیار خوبی برای رسیدن به توافق وجود دارد. اگر بتوانیم بدون بمباران این کار را انجام دهیم، خوشحال خواهم شد.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: به تعویق افتادن حمله ترامپ به ایران پس از رایزنیهای او با رهبران منطقه صورت گرفت
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در گفتگو با الجزیره گفت: ترامپ برای رسیدن به توافقی غیرقابل قبول عجله نخواهد کرد. خطوط قرمز رئیسجمهور روشن است و آن اینکه ایران نباید به سلاح هستهای دست یابد. به تعویق افتادن حمله رئیسجمهور به ایران پس از رایزنیهای او با رهبران منطقه صورت گرفت. تلاشها برای دستیابی به توافقی سازنده درباره برنامه هستهای، جدا از مذاکرات لبنان است.
گزارش خطا 1 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004Oyt بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر