رسوایی دانشگاه‌های آمریکا: فروش اجساد اهدایی برای آموزش ارتش اسرائیل

  • خبرفوری
  • سیاسی
  • بین الملل

رسوایی دانشگاه‌های آمریکا: فروش اجساد اهدایی برای آموزش ارتش اسرائیل

دو دانشگاه مطرح ایالت کالیفرنیا اجساد اهدایی شهروندان برای «تحقیقات پزشکی و علمی» را به ارتش اسرائیل فروختند.

طلا رسوایی دانشگاه‌های آمریکا: فروش اجساد اهدایی برای آموزش ارتش اسرائیل کپی شد کدخبر: 3215550 ت ت نیکران موتور

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دو دانشگاه مطرح ایالت کالیفرنیا اجسادی را که شهروندان برای «تحقیقات پزشکی و علمی» به این دانشگاه‌ها اهدا کرده بودند را برای مصارف آموزشی در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده‌اند.

رسانه‌های دانشجویی «انبرگ مدیا» و «یو‌اس‌سی‌دی گاردین» با انجام یک تحقیق مشترک رسانه‌ای فاش کرده‌اند دو دانشگاه مطرح آمریکایی یعنی «دانشگاه جنوب کالیفرنیا» و «دانشگاه کالیفرنیا سان‌دیگو» این اقدام را انجام داده‌اند.

این افشاگری باعث موجی از نگرانی‌های اخلاقی شده و اعتراض شدید خانواده‌های داغداری را به همراه داشته که این اقدام را «خیانت در امانت» می‌دانند.

خانواده‌های داغدار می‌گویند که هرگز به آن‌ها اطلاع داده نشده بود که از بقایای پیکر عزیزانشان برای مصارف نظامی استفاده می‌شود.

منبع: تسنیم اپارات رسوایی اخلاقی دانشگاه های آمریکا کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: