بین الملل » عمومی رایزنی فشرده مصر و ترکیه برای مهار تنش میان ایران و آمریکا در پی افزایش نگرانیها از تشدید تنش میان ایران و آمریکا، قاهره و آنکارا تحرکات دیپلماتیک مشترکی را آغاز کردهاند؛ اقدامی که با تأکید بر راهحلهای سیاسی، جلوگیری از ورود منطقه به یک بحران گسترده را هدف قرار داده است.
آفتابنیوز :
به نقل از وبسایت شبکه روسیا الیوم، «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر در تماس تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه درباره آخرین تحولات مربوط به تنش میان واشنگتن و تهران گفتوگو کرد.
این تماس در چارچوب تلاشهای مشترک مصر و ترکیه برای مهار تنشهای منطقهای انجام شده است.
بر اساس این گزارش، محور اصلی گفتوگوهای دو طرف، بررسی روند مذاکرات میان ایران و آمریکا بوده است.
وزیران خارجه مصر و ترکیه در این رایزنی تأکید کردند که دیپلماسی همچنان تنها گزینه ممکن برای جلوگیری از کشیده شدن منطقه به سوی یک رویارویی فراگیر است.
دو طرف همچنین بر ضرورت حمایت از مسیر گفتوگو و تلاشهای سیاسی برای پایان دادن به بحرانهای موجود تأکید کردند.
در بخش دیگری از این تماس، روابط دوجانبه مصر و ترکیه نیز مورد بررسی قرار گرفت. دو کشور با اشاره به روند رو به گسترش همکاریها، بر تمایل مشترک برای ارتقای سطح روابط در راستای تأمین منافع راهبردی قاهره و آنکارا تأکید کردند.
وزیران خارجه مصر و ترکیه در ادامه با ارسال پیامی مشترک به بازیگران منطقهای و بینالمللی، خواستار اتخاذ رویکردی مبتنی بر عقلانیت و مسئولیتپذیری شدند و بر اولویت دادن به راهحلهای سیاسی به جای تشدید تنشهای نظامی تأکید کردند.
این رایزنی در حالی انجام شده است که کشورهای منطقه در پی اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی نگران تشدید تنش در خاورمیانه هستند.
منبع: خبرگزاری ایرنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004OmX بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر