جنایت خونین در دعوای بچه‌محل‌ها | باز هم پای یک دختر در میان بود

پسر جوانی که به اتهام قتل یکی از هم‌محله‌ای‌هایش دستگیر و به دادگاه منتقل شده بود، منکر دخالت در جنایت شد، اما یکی از اهالی محل در دادگاه حاضر شد و شهادت داد.

قتل - جسد

به گزارش همشهری آنلاین، اواسط سال ۱۴۰۲ گزارش یک درگیری مرگبار در شرق تهران به پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل اعزام شدند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که پسر جوانی به نام بهرام با مقتول درگیر شده و از محل فرار کرده است.

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات برای ردیابی عامل قتل آغاز شد و پلیس خیلی زود متهم را دستگیر کرد.

تأیید درگیری، انکار قتل

بهرام در بازجویی‌های اولیه به زدن یک ضربه با قمه به مقتول اعتراف کرد، اما در بازجویی‌های بعد منکر هرگونه دخالتی در قتل بچه‌محل خود شد.

وی در تشریح ماجرا گفت: روز حادثه من به مغازه دوستم رفته بودم تا برای جشن تولد دوست دیگرم قلیان و میز و صندلی اجاره کنم. در حال صحبت با او بودم که ناگهان یک نفر از پشت ضربه‌ای به کتفم زد و من به جلو پرت شدم.

وقتی برگشتم، مقتول را دیدم که مست بود. به او اعتراض کردم و همین موضوع سبب شد با هم درگیر شویم. بعد از مغازه بیرون آمدیم. او این بار محکم من را به داخل جوی آب انداخت، اما با وساطت بچه‌های محل درگیری تمام شد و من هم سوار ماشین شدم و رفتم.

پس از آن مأموران به سراغ شاهدان درگیری رفتند که آنها اظهار کردند بهرام و سیامک با هم درگیر شدند و بهرام با قمه سیامک را زد و بعد هم به‌سرعت از محل جنایت فرار کرد.

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

  • قتل خونین پسر ایرانی به دست تبعه افغانستان | پای یک زن در میان بود
  • چرا قاتل امیرمحمد خالقی امروز قصاص نشد؟ | توضیح مهم برادر مقتول درباره تصمیم پدرش

از ترسم به قتل اعتراف کردم

در ابتدای این جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند.

سپس متهم به جایگاه رفت و با رد اتهام قتل عمد گفت: در بازجویی اولیه از ترس به قتل اعتراف کردم، اما در بازجویی‌های بعدی واقعیت را گفتم. من ضربه‌ای به سیامک نزدم. ما فقط باهم درگیر شدیم و بعد از اینکه ما را از هم جدا کردند، من از محل رفتم. از آنجا که سیامک مست بود، ممکن است بعد از رفتن من با فرد دیگری درگیر شده و آن فرد او را به قتل رسانده باشد.

در محله می‌گویند دعوا بر سر یک دختر بوده

پس از اظهارات متهم، فردی به عنوان مطلع به جایگاه رفت و گفت: روز حادثه من خودم در صحنه درگیری نبودم، اما وقتی شنیدم که گفتند بهرام سیامک را با قمه زده، از آنجا که هر دو نفرشان بچه محل‌مان هستند و آنها را می‌شناختم، خودم را به محل درگیری رساندم. سیامک در حالی که خونریزی شدیدی داشت روی زمین افتاده بود.

وی در ادامه گفت: موضوعی هست که لازم دیدم در دادگاه بگویم. در محله می‌گویند سیامک مدتی با دختری در ارتباط بود و به او علاقه داشت، اما وقتی ارتباطشان به هم خورد، آن دختر با بهرام وارد رابطه شد و همین موضوع باعث اختلاف و درگیری بین این دو پسر شده بود.

با پایان جلسه دادگاه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

کد خبر 986565 منبع: ایران

  • چرا قاتل امیرمحمد خالقی امروز قصاص نشد؟ | توضیح مهم برادر مقتول درباره تصمیم پدرش

  • آمارهای نگران‌کننده ازدواج و تولد در کشور | کاهش ۹ درصدی تولد نوزادان در ۳ماه نخست امسال

  • جنایت خونین در دعوای بچه‌محل‌ها | باز هم پای یک دختر در میان بود

  • شاید 14 سکه، شاید عندالاستطاعه | مصائب بی‌پایان مهریه همچنان ادامه دارد اما تلاش برای کنترل آن هم متوقف نشده است

  • قهرمان جهان: برای آمریکایی‌ها زور داشت چوپان از خاورمیانه قهرمان شود | پای هادی در تاریخ مسترالمپیا بهترین است

  • در غزه واحدهای مسکونی خواهیم ساخت | هیچ‌گاه در برابر رنج فلسطینی‌ها بی‌تفاوت نبوده‌ایم

  • قلعه‌نویی آبروی ما را در جام جهانی می‌برد؛ همین خارجی را سرمربی کنید | گل‌محمدی باید چه کار می‌کرد که سرمربی تیم ملی شود؟

  • داماد ترامپ به سراغ ایران می‌آید | ترامپ: با ایران صلح می کنیم اما به این شرط!

  • تشدید درگیری‌ بین طالبان و پاکستان؛ تانک ها به صحنه آمدند+ ویدئو

  • مازیار لرستانی: معشوقم همه چیزم را برد؛ خانه، ماشین و … | نفرین کردم بچه‌اش مثل من شود! | ببینید

  • یارانه چند میلیون نفر از ابتدای سال قطع شد؟ + ویدئو | یارانه چند میلیون نفر دیگر قرار است حذف شود؟

  • دانشمند هسته ای: بعد از جنگ ۱۲ روزه من را جایی بردند که خودم هم نمی دانستم کجاست

  • توطئه جدید اسرائیل علیه ایران | هیچ‌کس دست به کشتی‌های ایرانی نخواهد زد

  • تعویض فیلتر روغن یک‌بار در میان ؛ اشتباهی که موتور خودرو را نابود می‌کند

  • در ساعات اول حمله اسرائیل یکی از دوستان گفت کار تمام است و نفرات بعدی ترور شماها هستید

  • ترامپ احتمال حمله را تأیید کرد

  • نرگس محمدی در مراسمی رسمی در عراق | تصاویر

  • ترامپ باز هم زیر قولش زد | اسرائیل می‌تواند جنگ در غزه را از سر بگیرد

  • معرفی استپر موتور و بررسی علائم خرابی آن

  • خیانت به استقلال؟ | این اقدام باعث شد خودمان توی زمین پرسپولیس بازی کنیم!

  • پیشکسوت پرسپولیس از دنیا رفت + عکس

  • سرنوشت متفاوت ۴ محکوم به مرگ در زندان قزل‌حصار | قاتل امیرمحمد خالقی مهلت گرفت، اعضای باند وحشت اعدام شدند

  • افسر آگاهی چطور فرشته نجات چند بیمار شد

  • درباره ضرب و شتم دانش آموز قزوینی در مدرسه | نوشدارو بعد مرگ سهراب؟