بین الملل » عمومی تیراندازی در اوکلاهمای آمریکا/ ۱۰ نفر زخمی شدند پلیس محلی آمریکا اعلام کرد یکشنبه شب، پس از تیراندازی در یک مهمانی کنار دریاچهای در نزدیکی شهر اوکلاهما، دستکم ۱۰ نفر زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.
آفتابنیوز :
سخنگوی اداره پلیس محلی گفته است تاکنون کسی دستگیر نشده با این حال تهدیدی برای ساکنان منطقه وجود ندارد.
مأموران حدود ساعت ۹ شب به وقت محلی گزارشهایی مبنی بر تیراندازی در یک مهمانی در اطراف دریاچه «آرکادیا» دریافت کردند. ۱۰ زخمی این حادثه توسط اورژانس به بیمارستانهای سراسر منطقه شهری اوکلاهما منتقل شدند و به گفته امدادگران، قربانیان از نظر میزان آسیبدیدگی در شرایط مختلفی قرار دارند.
پلیس در بیانیهای گفت: انتظار میرود تعداد کل قربانیان با انتقال افراد دیگر به بیمارستانهای منطقه تغییر کند.
به گزارش سیانان، پلیس شهر اوکلاهما گفت: به نظر میرسد بسیاری از حاضران در مهمانی، جوانان بزرگسال بودهاند اما پلیس هنوز در حال بررسی جزئیات حادثه است.
منبع: خبرگزاری ایسنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004ObZ بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر