بین الملل » عمومی اعلام حالت فوقالعاده در پایتخت پرو دولت پرو با توجه به ناآرامی ناشی از جرائم در این کشور اقدام به اعمال وضعیت فوق العاده در «لیما» پایتخت کرد.
آفتابنیوز :
خبرگزاری فرانسه با انتشار این خبر افزود:دولت جدید پرو از روز پنجشنبه (روز گذشته به وقت محلی) در واکنش به خشونتهای اخیر جرایم سازمانیافته که منجر به اعتراضات گسترده شد، در لیما پایتخت این کشور وضعیت فوقالعاده اعمال میکند؛ بنابراین گزارش، پس از تظاهرات روز چهارشنبه ۲۳ مهرماه در نزدیکی ساختمان کنگره که به درگیریهای خیابانی منجر شد، صدها نفر زخمی و یک نفر به ضرب گلوله پلیس کشته شد.
«ارنستو آلوارز» (Ernesto Alvarez)، نخست وزیر پرو پس از جلسه کابینه گفت: تصمیم به اعلام وضعیت فوقالعاده در کلانشهر لیما گرفتهایم.
خبرگزاری فرانسه به جزئیات بیشتر این خبر اشارهای نکرد.
منبع: خبرگزاری ایرنا گزارش خطا 0 لینک کوتاه: https://aftabnews.ir/004H4C بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره عضویت در خبرنامه ایمیل * نظر