- خبرفوری
- فرهنگی
- سینما و تئاتر
در جواب خبرنگار اینترنشنال در جشنواره کن
اصغر فرهادی: با هر دیدگاهی کشتن و قتل انسانها برای من قابل پذیرش نیست؛ چه با جنگ، چه اعدام چه کشتن معترضان/ ویدئو
اصغر فرهادی در جواب خبرنگار اینترنشنال در جشنواره کن گفت: با هر دیدگاهی کشتن و قتل انسانها برای من قابل پذیرش نیست؛ چه با جنگ، چه اعدام چه کشتن معترضان.
کپی شد کدخبر: 3215170 ت ت
نشست خبری فیلم «داستان های موازی» به کارگردانی اصغر فرهادی در جشنواره کن برگزار شد.
اصغر فرهادی، در پاسخ به سوال خبرنگار اینترنشنال در جشنواره کن که فرانسویها به او به عنوان خبرنگار اول تریبون دادند و قصد داشت با پرسیدن سوالی درباره وقایع دی ماه و طرفداری جهان از ایران و غزه و عدم حمایت از آنها، نشست خبری کن را بر هم بزند، گفت: هم دی و هم جنگ و کشته شدن کودکان دردناک است و دلسوزی با هر کدام از این اتفاقات منافاتی با دیگری ندارد.
وی ادامه داد: کشته شدن هر انسانی در جهان از نظر من جنایت است. عجیب است با این همه پیشرفت در جهان همچنان هر روز با خبر جنگ از خواب بیدار میشویم.
منبع: جماران
اصغر فرهادی جنگ ایران و آمریکا اعتراضات 1404 کپی شد با دوستان خود به اشتراک بگذارید: